Mijn aanbod in
ondernemerscoaching

geen "one-size-fits-all"

Ondernemers hebben veel gemeen en ik kom tijdens coaching sessies vaak soortgelijke problemen tegen. Maar elk mens heeft, als je het goed wil doen, een eigen aanpak nodig. Daarom heb ik geen one-size-fits-all oplossing. Ik deel geen paracetamolletjes uit. Respect voor alle online programma’s en coaches die dat wel beloven, maar ik geloof daar niet in. Ik coach ondernemers uitsluitend 1-op-1. Omdat ik uit ervaring weet dat dat het meest effectief is. Je krijgt van mij de volledige onverdeelde aandacht. Wanneer je het gevoel hebt dat ik de juiste coach voor jou zou kunnen zijn, kun je mij benaderen.  

1. De eerste stap die je kunt zetten is het gratis downloaden van mijn eBook met checklist. Dit is een waardevol document en geeft je inzichten en opdrachten om over na te denken. Als je mij je ingevulde checklist mailt, zal ik inhoudelijk reageren en kunnen we vrijblijvend telefonisch kennismaken.

2. Je kunt een eerste coaching sessie inplannen. Door middel van videobellen kunnen we effectief de tijd benutten. Een coaching gesprek duurt 60 á 90 minuten. Na de sessie houden we contact, geef ik opdrachten of werk ik bepaalde creatieve dingen voor je uit. Als uitwisseling vraag ik €250 excl btw per sessie.

3. Vaak heeft de eerste sessie veel impact, zodat je hier voorlopig mee verder kunt. Als het smaakt naar méér, kijken we samen op welke basis we een coachingtraject kunnen afspreken.

4. Ook bestaat de mogelijkheid om op Mallorca langs te komen voor een 5-daagse retreat waarbij je kunt overnachten in onze magische yurt. Stuur mij een bericht via WhatsApp voor meer informatie.

We gaan aan de bak

Ik kan je helpen om je mindset en leefstijl te veranderen zodat je leven gevuld raakt met meer energie, plezier, voldoening en zingeving. Als wij gaan samenwerken, dan gaan we er ook echt samen aan werken. We maken een nieuw fundament voor de rest van je leven. Dat kan soms best spannend zijn. Vallen en opstaan hoort erbij, hierin zit je persoonlijke groei verborgen. Zodra je nieuwe inzichten gaat toepassen in je leven, gaat de magie plaatsvinden. Zelf geloof ik niet in snel en makkelijk. Als het even ongemakkelijk is, ben ik er om je te begeleiden. Want je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen uit te zoeken.

Wat kies jij?

Elke keuze die je maakt, bepaalt de smaak van jouw leven. Ik vind het belangrijk dat je vaker “ja” zegt tegen de dingen die jij belangrijk vind. Daarbij hoort ook dat je vaker “nee” gaat zeggen. Je zal dingen moeten loslaten voordat je iets vast kunt pakken. Kiezen is verliezen. Dit maakt dat de meeste mensen niet durven kiezen en veel keuzes voor zich uit schuiven.

mathijsvrieze ondernemerscoach aanbod2

Je krijgt een cadeau van mij

De aftrap. Om erachter te komen waar je nu staat heb ik een eBook met checklist voor je gemaakt. Deze is gratis. Het lezen en beantwoorden van de vragen kost je maar 15 minuten. De uitkomst levert je veel op, want het geeft jou een helder inzicht over hoe je leven er nu uit ziet en wat er mag veranderen. Het enige dat ik voor dit waardevolle eBook vraag is jouw persoonlijke mailadres. Via de mail ga ik je inspireren middels mijn nieuwsbrieven en je achter je broek aan zitten. Dat is wat ik doe. En ben je mij zat, dan meld je je af voor mijn mailinglijst. Want alleen wanneer er een klik is, kan ik je goed coachen en kan de magie van een samenwerking ontstaan.

Wil je met mij samenwerken?

Laat hieronder je naam en mailadres achter en ontvang het eBook. Beantwoord de vragen. Stuur mij je ingevulde eBook via de e-mail terug. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Als dit een wederzijdse match is, kunnen we direct een eerste video coachcall sessie inplannen.

Ja, ik wil aan de slag!


Je ontvangt mijn eBook voor ondernemers 


direct gratis in je mailbox.

Checklist-3D