Privé diner op Mallorca

Ik vind het fijn om lekker voor mensen te koken

Je kunt mij als privé chef inschakelen om je culinair te laten verrassen. Het is mijn doel je te ont-zorgen zodat je fijn met je gezelschap kunt genieten van onvergetelijk lekker eten. Dit maakt speciale momenten extra bijzonder.

Als chefkok heb ik een rijke schat aan ervaring. Zo heb ik gewerkt in verschillende goede restaurants, diverse kookboeken geschreven en was ik in Nederland tv-kok bij o.a. RTL4. Ook heb ik bij vele bekende en onbekende mensen thuis onvergetelijke privé diners verzorgt. Nu ik op Mallorca woon, vind ik het leuk om voor mensen te koken. (lees verder onder de foto’s)

geroosterdebieten met sinaasappel en feta scaled
courgette curcuma soep scaled
MV Recept4 vietnamese springrolls
P1011303 scaled
WIJN Garnalen in citroenboter en tagliatelle staand scaled


Ik kan mij als geen ander voorstellen dat je niet zomaar een vreemde kok in huis uitnodigt. Je bent tenslotte in (intiem) gezelschap en je wil dan iemand die de flow goed aanvoelt en zich makkelijk kan aanpassen. Ik werk heel intuïtief. Indien gewenst geef ik bij elke gang een toelichting aan tafel. De gerechten en foto’s heb ik zelf gemaakt en geven een idee van wat je ongeveer qua stijl kunt verwachten. Ik kan hele uiteenlopende gerechten koken. Van een lichte maaltijd tot aan een 5-gangen diner of een barbecue (vegetarisch, vis en/of vlees). In overleg is alles is mogelijk!


Mijn specialiteit is: vers! Mijn kracht zit in het combineren van de rijke smaken uit de Mediterrane en Aziatische keuken. Ook vind ik het leuk om mensen te verrassen met mooie smaken, structuren en kleuren. Je kunt je laten verrassen maar je kunt ook jouw persoonlijke wensen voor het menu bij mij neerleggen.

 

Het belangrijkst vind ik dat jij en je gasten een fijne middag of avond hebben mét lekker eten. Ik ben flexibel en kom mijn afspraken na. Zelf heb ik een finca nabij Santa Maria del Cami/Alaró en kan mij over heel Mallorca verplaatsen. Alle boodschappen haal ik vers in huis en de voorbereidingen doe ik voor het overgrote deel in mijn eigen keuken. 

De beste en lekkerste verse ingrediënten is de basis. 
Ik ben beschikbaar voor privé diners en retreats van 4 tot 12 personen.

 

 

Menu suggesties:
Indonesisch:
Sateh, Rendang rijsttafel, Spekkoek met mascarpone en passiefruit.
Thais: Tom kah soep. Pad Thai noedels met kip. Mango met kokos ijs.
Mediterrane: Burrata crostini. Tartaar (steak, zalm of tonijn) gebakken baby aardappelen, salade. Cheesecake, vijgen en ijs.
Spaanse Tapas en Libanese Mezze: Sharing diner of tafel of geserveerd op bord. Pastel de nata en ijs.
Of een ander menu naar eigen smaak.

 

Tarieven: €75 per uur. Dagprijs: €750.
Diner kost ca. 10 uur (menu en inkopen 3, voorbereiden 3, reistijd 1, koken op lokatie 3).
 Daarbij komen nog de kosten voor de aanschaf ingrediënten +€10 á €15 p.p. Op verzoek kan ik ook mooi servies (+€12 p.p.) en/of een bijpassend wijnarrangement (+€30 p.p.) verzorgen. Tarieven excl. btw.

P1190510 scaled
Gebraden rosbief met krokante notenkorst en wijnsaus staand scaled
Boeuf Bourguignon1 scaled
Vijgen crumble met pecannoten 2 scaled
P1190309
SimoneFrank DinerWeesp 173
SimoneFrank DinerWeesp 90
GrownxMathijs 139
GrownxMathijs 118
SimoneFrank DinerWeesp 149

CHEF AT HOME SERVICE – I love to cook for people

You can hire me as a private chef to surprise you in a culinary way. It is my goal to unburden you, so that you can enjoy unforgettable good food with your company. As a chef I have a rich wealth of experience. For example, I have worked in several good restaurants, written various cookbooks and I was a TV chef in the Netherlands. I have also provided unforgettable private dinners at the home of many known and unknown people. Now that I live on Mallorca, I like to cook for people.

I can imagine like no other that you don’t just invite a strange cook into your house. After all, you are in (intimate) company and you want someone who feels the flow well and can easily adapt. I work very intuitively. If desired, I provide an explanation at the table for each course. I made the dishes and photos myself and give an idea of ​​what you can expect in terms of style. I can cook very different dishes. From a light meal to a 5-course dinner or a barbecue (vegetarian, fish and/or meat). Everything is possible!

My specialty is: fresh! My strength is to combine the rich flavors of Mediterranean and Asian cuisine. I also enjoy surprising people with beautiful flavours, structures and colours. You can be surprised, but you can also submit your personal wishes for the menu to me.

I think the most important thing is that you and your guests have a nice afternoon/evening with good food. I am flexible and keep my appointments. I myself have a finca near Santa Maria del Cami/Alaró and can move all over Mallorca. I get all my groceries fresh at home and I do most of the preparations in my own kitchen. The best and tastiest fresh ingredients is the basis. I am available for private dinners and retreats from 4 to 12 people.

Menu suggestions
Indonesian:
Sateh, Rendang rice table, Spekkoek with mascarpone and passion fruit.

Thai: Tom kah soup. Pad Thai noodles with chicken. Mango with coconut ice cream.
Mediterranean: Burrata crostini. Tartare (steak, salmon or tuna) baked baby potatoes, salad. Cheesecake, figs and ice cream.
Spanish Tapas and Lebanese Mezze: Sharing dinner on the table or served on a plate. Pastel de nata and ice cream.
Or another menu according to your own taste.

 

Rates: €75 per hour. Dayprice: €750.
Dinner takes about 10 hours (menu and shopping 3, preparation 3, travel time 1, cooking on location 3). In addition, the costs for the purchase ingredients +€10 to €15 p.p. On request I can also provide beautiful crockery (+€12 p.p.) and/or a matching wine arrangement (+€30 p.p.). Rates excl. VAT.