Gezond magazine

Ontspannen

bladeren door mijn vette glossy

Eind 2019 heb ik mijn eerste Gezond Magazine uitgebracht. Het is een inspirerend blad over geluk en gezondheid. In mijn magazine staan interviews, verhalen, artikelen en recepten die je helpen bij het leven van een gezonde leefstijl. Na vele kookboeken vond ik dat het tijd was voor iets nieuws. Het maken van een gedrukt magazine kost veel tijd maar geeft veel plezier en voldoening. Gezond Magazine wordt met liefde gemaakt! Eind 2020 ben ik van plan nummer 2 te gaan maken.

De volledige oplage van 10.000 exemplaren is inmiddels uitverkocht. Het magazine is vanaf nu alleen nog digitaal te koop.

Nummer 1

Zorg goed voor jezelf


Een inspirerend magazine vol met gezonde recepten en spraakmakende interviews. 116 pagina’s leesplezier met uiteenlopende thema’s rondom voeding, leefstijl en mindset.

Gezond Magazine

Thema's

  • Met welke voeding doe je jouw lichaam een plezier?
  • Hoe kun je gemakkelijk koken?
  • Wat doet dankbaarheid met je mind?
  • Hoe belangrijk is een goede slaap voor je lijf?
  • Welke kruiden en specerijen kun je gebruiken in de keuken?
  • Waarom zijn groenten zo gezond?
  • En hoe maak je groenten eten sexy?
Gezond Magazine

Interviews

In het magazine staan ook toffe interviews met Herman den Blijker, Janny van der Heijden, Gordon, Cindy Koeman, Janneke Wittekoek en Carolien van de Kamp.

Gezond Magazine

Recepten

Er staan 10 heerlijke nieuwe recepten in. Stuk voor stuk zijn ze natuurlijk gezond en hebben een verrassende twist. Door de recepten te maken leer je steeds beter, lekkerder en sneller koken.

Bestel hier jouw digitale Magazine

Prijs: € 7,50 
(directe toegang via download PDF welke op je smartphone, tablet en computer te bekijken is)