Close

Gezond afvallen:
voeding, leefstijl en mindset

Bereik een gezond gewicht


Ik deel mijn kennis over voeding, leefstijl en mindset. Je leert wat deze drie elementen met je lichaam doen en hoe je deze inzichten eenvoudig kunt toepassen. Stap voor stap ga je aan de slag met mijn succesvolle 15-stappen strategie om af te vallen, waarmee je eenvoudig een gezond gewicht kunt bereiken én behouden.

Online programma

We gaan in 4 weken fantastische resultaten behalen

Ik ga je in 4 weken tijd een flinke boost geven en je helpen met het behalen van je doelen. Lekker koken, bewuste keuzes maken, een prettige leefstijl en een positieve manier van denken gaan hand in had. Door dagelijks aan jezelf te werken ga je lekkerder in je vel zitten en ga je overgewicht verliezen. Zelf heb ik 15 jaar geleden ervaren hoe het is om 30 kilo af te vallen. Het heeft mij zoveel levensvreugde en energie gebracht. Daarom deel ik in deze online cursus graag 20 waardevolle lessen die gemakkelijk zijn te volgen. Bovendien: afvallen was nog nooit zo leuk. Ontdek en ervaar de kracht van dagelijks bezig zijn met voeding, leefstijl en mindset.


Je krijgt vier weken lang van maandag t/m vrijdag dagelijks toegang tot een nieuwe les. Zo werken we stap voor stap aan je bewuste leefstijl. Start de dag met een inspirerende video van mij en lees/download de les in je eigen online lesomgeving. Daarnaast hebben we (als je dat wil) samen met de andere deelnemers contact via een speciale besloten Facebook-Groep voor de nodige extra support. Ook organiseer ik twee keer een live video Q&A webinar. Werk samen met mij als coach gedurende vier weken aan je gezonde leefstijl. Door mijn unieke online programma te volgen ga je echt resultaten boeken. Als je alle kennis en inzichten die ik met je deel in de praktijk gaat brengen, gaat je leven veranderen.Wat ga je leren?

• Stap voor stap ga je aan de slag met mijn succesvolle 15-stappen strategie, waardoor je een gezond gewicht kunt gaan bereiken én behouden.

• Je vergroot je kennis over voeding, leefstijl en mindset. Deze gouden driehoek is bepalend voor je gewicht en hoe je je voelt.

• We behandelen thema’s zoals je persoonlijke actieplan, je energielevel, je manier van denken, terugvallen in oude patronen, stress en beweging.

• Je leert wat voedingsstoffen zoals vetten, eiwitten en koolhydraten met je lichaam doen en hoe belangrijk een stabiel bloedsuikerspiegel is.

• Ik heb waardevolle lessen voor je over hormonen, afvallen op latere leeftijd, vezels, vitaminen en mineralen, e-nummers en lightproducten.

• Je gaat aan de slag met je voeding en manier van koken. Als bonus deel ik 4 heerlijke gezonde recepten.

Start: maandag 29 april
Prijs: € 69,-

JA, IK DOE MEE MET HET ONLINE PROGRAMMA

Reviews

Meer dan 25.000 deelnemers gingen je de afgelopen jaren voor en deze mensen hebben stuk voor stuk hun doelen behaald. Lees hieronder enkele reviews met resultaten of blader op mijn Facebook Pagina door de vele aanbevelingen.

De 20 lessen

Dit is wat je kunt verwachten

Week 1

1. Je persoonlijke actieplan
2. Waarom variatie belangrijk is
3. Voedingsstoffen: vetten,eiwitten en koolhydraten
4. Voel de verzadiging
5. E-nummers, lightproducten en zoetstoffen

Week 2

6. Geef je gezondheid prioriteit
7. Een hoog energielevel
8. Bewegen en sporten
9. Vitamines en mineralen
10. Broodproducten en vezels

Week 3

11. Waarom een teveel aan suikers ongezond is
12. Superfoods en voedingssupplementen

13. Periodiek vasten en detoxen

14. De invloed van stress

15. Je eigen weekmenu’s maken

Week 4

16. Mindset, je manier van denken

17. Oude patronen en tegenslagen
18. Afvallen op latere leeftijd

19. De hormonen in je lichaam

20. Langetermijnvisie leefstijl

INCLUSIEF

– 3 maanden toegang tot online omgeving
– 4 weken coaching via besloten Facebook-groep
– 2 x een live video Q&A webinar
– prachtig vormgegeven eBook van alle lessen
– mijn succesvolle stappenstrategie om af te vallen
– dagelijks een introductievideo
– bonus: 4 lekkere gezonde recepten

Doe je mee?

We starten op maandag 29 april.
Prijs: € 69,-