Online programma's

Lekkerder in je vel

met Mathijs

Werk samen met mij aan je gezonde leefstijl en je streefgewicht. Dit online programma is speciaal voor mensen die willen leren hoe ze op een prettige manier kunnen afvallen. Ik deel mijn voedingsrichtlijnen en tips zodat je zelf je persoonlijke weekmenu’s kunt maken.

Ik neem je stap voor stap mee en geef je tips waardoor afvallen met weekmenu’s een feestje wordt. Ik help je je doelen te behalen door inzichten over afvallen met weekmenu’s met je te delen. Gemiddeld kun je per week op een gezonde én lekkere manier 1 kilo afvallen.

Hoe het werkt?

Je kunt de online cursussen volgen die ik in de loop der jaren met mijn kennis en ervaring heb ontwikkeld. Het is een effectieve methode om je kennis te vergroten, helderheid te krijgen en je doelen te behalen. Meedoen is heel eenvoudig en het kost dagelijks maar een kwartiertje van je tijd.


Doordat je 20 lessen gaat volgen ben je actief bezig met je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor is de impact groter en vergroot je de kans dat je daadwerkelijk in actie komt. In je eigen online omgeving kun je eenvoudig de lessen bekijken en downloaden. Je kunt daar ook je vragen aan mij stellen. De lessen bestaan uit e-books, opdrachten, video’s en/of recepten. De online programma’s duren 4 weken (of langer, als je langer de tijd nodig hebt). Je volgt de lessen op je eigen tempo. Je kunt elk deel van de online programma’s die ik heb los van elkaar volgen, na elkaar óf tegelijkertijd.

Doe je mee?

Meld je dan nu aan voor mijn online programma die je direct kunt starten.


Voor slechts 69 euro kun je al meedoen. Ik deel alle waardevolle informatie en kennis met je die ik jarenlang heb verzameld.

TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD! NU SLECHTS 49 EURO!

Check ook de speciale aanbiedingsbundel.

lekkerder in je vel met Mathijs

Wat ga je leren?

  • Je ontvangt een compleet uitgewerkt weekmenu om af te vallen of om op gewicht te blijven.
  • Je leert werken met mijn voedingsrichtlijnen zodat je je eigen weekmenu’s kunt samenstellen.
  • Op een mooie kalender kun je je eigen vorderingen bijhouden.
  • Ik deel uitgebreid mijn 10 gouden tips die je helpen bij afvallen en gezond leven.
  • Ik leg meer uit over het gebruik van kruiden en specerijen in de keuken.
  • Je ontvangt 4 gezonde recepten met bijbehorende instructie- kookvideo’s.

Programma

LES 1

Welkom / weekmenu 1 met recepten

LES 2

Meten is weten

LES 3

Calorieën

LES 4

Inspanning en ontspanning

LES 5

Lekker gezond koken

LES 6

Weekmenu 2 met recepten

LES 7

Koolhydraten + tussendoortjes

LES 8

Water drinken

LES 9

Begin de dag goed + mealpreppen

LES 10

Lekker gezond koken

LES 11

Weekmenu 3 met recepten

LES 12

Koken met kruiden en specerijen

LES 13

Keuzes maken

LES 14

Visualiseer je leefstijl

LES 15

Lekker gezond koken

LES 16
Weekmenu 4 met recepten
LES 17

Voedingsrichtlijnen ontbijt

LES 18

Voedingsrichtlijnen lunch

LES 19

Voedingsrichtlijnen diner

LES 20

Zelf je weekmenu samenstellen

Reviews

Meer dan 25.000 deelnemers gingen je de afgelopen jaren voor en deze mensen hebben stuk voor stuk hun doelen behaald. Lees hieronder enkele reviews met resultaten of blader op mijn Facebookpagina door de vele aanbevelingen.

Arja v/d Klis
Arja v/d Klis
Read More
"Ik begon onze kennismaking met enige scepsis maar naarmate de tijd verstreek raakte ik steeds meer geïnspireerd en gemotiveerd door je enthousiasme, je liet me inzien dat koken een feest kan zijn. Je mooie maar vooral ook lekkere en gezonde recepten zijn elke keer weer een uitdaging om te maken. Daarbij is de duidelijke uitleg gewoon top, maar ook de interactie op facebook met andere cursisten is zo leuk. Je leert elkaar te motiveren en te inspireren en tips te geven en daarbij gaat de weegschaal ook nog de goede kant op. Ik zit lekker in mijn vel en voel mij fitter Mathijs en ik hoop nog lang van jou en je recepten en levenslessen te mogen genieten."
Carolien van de Kamp
Carolien van de Kamp
Read More
"Mathijs zijn online programma is een feestje voor elke keuken. Of meer voor degene die in de keuken staat natuurlijk. Mijn hele gezin heeft veel inspiratie uit zijn makkelijk te bereiden en gezonde recepten gehaald. Dat Mathijs het aanlevert in prachtige kookvideo’s die je smaakpapillen gelijk activeren is een extra bonus, die je direct een glimlach op je gezicht doen toveren!"
Cora Matthijs Bijsterveld
Cora Matthijs Bijsterveld
Read More
"Een keukenprinses was ik niet, eten moest vooral snel op tafel staan zoals alles snel moest. En dan krijg je een burn-out en weet je niet eens meer hoe je moet koken, totaal gecrasht. En dan loop je toevallig na een half jaar Mathijs tegen het lijf met een masterclass. Door deze masterclass leerde ik weer organiseren in de keuken, dat het relaxt kon zijn en dat eten koken vooral fun moest zijn. Gezonde voeding is zo belangrijk voor mijn oververmoeide lichaam. Ik ben er nog niet maar heb in ieder geval een hobby, iets wat ik leuk vind, interactie in een groep, vriendschap. En Mathijs blijft motiveren, complimenten geven, opbouwende kritiek geven maar altijd met een lach. Iemand die je laat blijken dat je er mag zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de maaltijden die ik op tafel zet, zo smaakvol en zo bijzonder, zonder dat het extra veel tijd kost. Op naar de volgende masterclass, zeker weten!"
Els Wijsman
Els Wijsman
Read More
"Hoe kan ik nu gezond koken? En dan liefst ook nog met al die nieuwe producten die tegenwoordig in de winkels liggen; maar hoe gebruik je die? Het antwoord kwam van Mathijs; hij maakt heerlijke en gezonde recepten met ‘nieuwe’ producten en kruiden. Ik vind de bananenpannenkoekjes niet te versmaden, maar ook het stoofvlees met ananas en chocolade en de brunchburger met avocado, spek en ei zijn favoriet! Eten maken is nog nooit zo leuk geweest en nog steeds ontdek ik weer nieuwe overheerlijke recepten van Mathijs! Ik hoop echt dat ik – maar ook vele anderen - nog jarenlang geïnspireerd worden in de keuken door al die overheerlijke recepten en leuke filmpjes – uiteraard gemaakt door Niels! Jullie zijn absoluut een ‘winning team’! Dank jullie wel en ga zo door!"
Hansje Kalff
Hansje Kalff
Read More
"Vooropgesteld, ik kook al vanaf mijn 6e jaar. Mijn eerste kookboek had nog lettergreepstreepjes. Jarenlang beschouwde ik het als mijn hobby. Maar na het overlijden van mijn man, nu 3,5 jaar geleden, verloor ik de inspiratie om iets lekkers te maken. Een verhuizing, een druk leven, het werkte allemaal niet mee. Totdat ik op Facebook Mathijs Vrieze ontdekte. Ik kende zijn naam wel maar behalve dat hij kok was wist ik eigenlijk niets van hem. In juli bood hij een masterclass aan en daar heb ik me direct voor opgegeven. Wat een plezier was dat. Niet alleen door de recepten maar ook door de sfeer. Mathijs straalt van het scherm af, daar moet je wel blij van worden. Ik vond het zo leuk dat ik ook mee heb gedaan aan de Vrouw Lekker in je Vel Challenge en weer met plezier. O ja, ik ben ook nog een beetje afgevallen en ik kook weer met plezier. Mathijs, dank voor je inspiratie. Ik blijf je volgen."
Koby van Zetten
Koby van Zetten
Read More
"Met veel plezier heb ik het online programma van Mathijs gevolgd. Heerlijk gezond koken blijkt veel makkelijker dan gedacht! Dankzij Mathijs kook ik nu met gewone producten een lekkere, gezonde maaltijd waar het hele gezin van geniet. En daarbij is mijn levensstijl op verschillende punten veranderd. Vastgeroeste gewoontes waarvan ik eigenlijk niet eens meer wist waarom ik ze had, heb ik onder de loep genomen en vervangen door gezonde en slanke alternatieven. Echte eyeopeners waren het! Ik kan het volgen van Mathijs zijn programma iedereen aanraden als je op zoek bent naar makkelijk toepasbare, gezonde tips, die heel goed in te passen zijn in je dagelijkse leven. No nonsense, daar hou ik van. Ik ben fan! Wederom bedankt voor je goede tips, inspirerende kookvideo's en heerlijke recepten. Ik kijk erg uit naar de masterclass die binnenkort start!"
Linda Prince
Linda Prince
Read More
"Mathijs heeft voor mij absoluut de X-factor met zijn kennis, passie voor koken en zijn sprankelende, innemende persoonlijkheid. Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gewicht. Het voor velen bekende verhaal: bloedfanatiek beginnen aan een hongerdieet, na een strijd van maanden eindelijk een acceptabel gewicht, om vervolgens weer terug te vallen in het oude patroon. De gekste dingen heb ik geprobeerd maar voor mij was het dieptepunt toch wel het advies van een ‘deskundige’ om koolhydraten volledig te schrappen. Ik viel enorm af maar mijn leven werd beheerst door niet-eten en het resultaat was dat mijn schildklier het bijna opgaf. Ik werd ziek. Dat was het moment dat Mathijs in mijn leven kwam. Hij wist zo helder uit te leggen wat er mis was gegaan en hoe ik het kon herstellen. Ik begon te koken volgens zijn tips en recepten, met verse kruiden en ingrediënten en enorme hoeveelheden groenten. Het was een feest en dat is het nog steeds. Dankzij Mathijs heb ik van gezond en lekker eten mijn lifestyle kunnen maken en voel ik me fitter dan ooit. En het leuke is, heel af en toe eens zondigen blijkt gewoon te kunnen!"
Marina Deijkers
Marina Deijkers
Read More
"Alleen al als ik naam lees of hoor krijg ik al een glimlach in mijn gezicht. Een tiental jaar geleden kocht ik het eerste boek. Wauw dacht ik wat een prachtig kookboek. Mijn gezin vond toen zeker dat mijn kookkunst heel erg verbeterd was. Je leerde me niet alleen koken maar ook nadenken over de producten, toen al. Nu is het nog veel meer wat ik leer en ervaar. Zit lekker in mijn vel. Ben nog lang niet op mijn gewicht. Maar dat is eigenlijk niet belangrijk, je beter voelen is het belangrijkst voor me. Mijn manneke geniet elke keer weer van wat ik op tafel zet. En daar hoef je geen topkok voor te zijn. Als we allemaal genieten van het eten en van het leven. Lijkt mij toch heerlijk. Oh ja Mathijs, dank zij jouw is ons leven gewoon verbeterd op een leuke manier. Bedankt en ik blijf je volgen. Je hebt gewoon mijn ogen geopend, en geleerd dat gezond eten nog veel lekkerder is dan al dat fast-food, en het vult ook nog eens. Maar alle gekheid op een stokje, een leuke kok moet ons ff leren hoe het werkelijk in elkaar steekt, je recepten zijn gewoon heerlijk en je kunt er zoveel variatie mee maken, dat je altijd weer iets anders op de tafel kunt zetten, en je hoeft echt een kok te zijn, om de recepten te snappen. Ben blij dat ik aan je online-programma heb meegedaan en dat ik mij toen ook meteen voor de andere heb aangemeld, ik kijk er weer naar uit."
Marloes Nederveen
Marloes Nederveen
Read More
"Tijdens de online masterclass kregen we elke morgen een videobericht van Mathijs. Dat was letterlijk de dag beginnen met de zon in huis. Mathijs zijn enthousiasme, passie, liefde voor koken en mensen maakte dat je de dag weer aan kon. Mathijs heeft mij weer balans in mijn leven gegeven en daar zal ik hem altijd dankbaar voor blijven! Ook het plezier in koken heb ik door Mathijs weer terug gekregen. Ik sta weer zingend in de keuken de mooiste, maar vooral makkelijke en lekkerste recepten te koken. Mathijs heeft bij zowel mijn mentale en fysieke verandering een grote rol gespeeld. En dat zal hij ook blijven doen. Mathijs hoort gewoon bij ons gezin!"
Sandra Wensvoort-Genesis
Sandra Wensvoort-Genesis
Read More
"1 jaar geleden leerde ik Mathijs kennen op de gezondheidsbeurs. Niet wetende dat er vanaf dat moment een verandering zou plaatsvinden in mijn leven. Ik was al lang op zoek naar de weg om mij beter te voelen. Ik had geen energie en veel gezondheidsklachten. Mathijs trok mijn aandacht. Wat een vrolijke man en wat maakte hij koken leuk! Na masterclasses en live events gevolgd te hebben weet ik hoe ik lekker en gezond kan koken. Ik ben afgevallen en voel mij fantastisch. Hij heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik twee voedingsopleidingen ben gaan volgen en zelfs voedingscoach ben geworden. Need I say more?!"
Yvonne Boot
Yvonne Boot
Read More
"Ben eigenlijk al mijn hele leven aan het lijnen en het jojoen. Afvallen was geen probleem, maar het op gewicht blijven was een dingetje. In september 2018 kwam Mathijs op mijn pad, via Facebook. Toen heb ik een 7 daagse gevolgd en dat beviel zo goed dat ik besloot om de masterclass van Mathijs er achteraan te doen. Een maand lang online begeleiding van Mathijs. Het afvallen in kilo's ging nog niet spetterend, maar wel verlies van centimeters. Eind december hoorde ik dat Mathijs de Vrouw Challenge van 2019 ging begeleiden. Gezond eten deden we al na de cursus en masterclass, maar inspiratie is natuurlijk nooit weg. Dus ook deze keer weer vol aan de bak en nu ook resultaat in kilootjes. Maar buiten dat, heb ik veel meer energie en voel me vele malen lekkerder in mijn vel zitten. Ik blijf Mathijs volgen, op naar de tweede masterclass. En gezond eten blijven we doen, dit is geen dieet maar een leefwijze die meer dan makkelijk is vol te houden. Zeker met de heerlijke recepten van Mathijs. Een echte aanrader, Mathijs brengt het zo vol enthousiasme en overtuiging heerlijk! En hij is natuurlijk zelf enorm afgevallen door gezond te gaan eten. Levend bewijs! Ben enorm blij dat ik dit blije hoofd heb leren kennen."
Previous
Next

Doe je mee?

Meld je dan nu aan voor de online cursus.