Close


MASTERCLASS:
Gezond koken in
je eigen keuken

met healthy chef Mathijs Vrieze

“Mijn gloednieuwe online programma bestaat uit
50 inspirerende lessen met 50 bijbehorende lekkere recepten.
Om gezond te leren koken in je eigen keuken
en je fitheid direct te vergroten.

– Healthy chef & tv-kok Mathijs Vrieze –

Wil jij:

Een gezond gewicht?
Lekker in je vel zitten?
► Gezond leven?
Veel energie en plezier hebben?
Goed en snel kunnen koken?

Beantwoord je bovenstaande vijf vragen met een JA?
Dan ben ik graag jouw healthy chef en ga ik je helpen!

Doorloop mijn Masterclass en je weet alles wat je wilt weten over lekker, simpel en gezond koken. Je krijg meer energie en als resultaat kun je ook nog eens goed afvallen. Je hebt daarnaast ook nog 50 fantastisch lekkere en gezonde recepten die je de rest van je leven gaat koken.
YES, ik doe mee voor € 250,-

Gezond koken en afvallen

Afvallen was nog nooit zo lekker, verhelderend en leuk.

Wil jij écht!?

Mijn masterclass bevat 50 lessen met 50 gemakkelijk te maken recepten. Ik begeleid je stap voor stap om je kookstijl effectief aan te passen. Geen gemaar en excuses meer, we gaan direct aan de slag. Ook help ik je met inzichten, informatie en een positieve mindset. Ik ga je leren lekker en vers te koken, met als resultaat dat je gewicht verliest zonder een dieet te hoeven volgen. Daar heb je nu direct, maar ook de rest van je leven profijt van!


Ik weet als kennis- en ervaringsdeskundige waar ik het over heb. Als kind had ik altijd overgewicht. Ik voelde mij daar erg ongelukkig bij en werd vaak gepest. Talloze diëten heb ik geprobeerd. Diëten werkte prima, ik viel er snel van af. Maar kwam er helaas ook net zo snel weer aan. Daar werd ik eigenlijk alleen maar ongezonder van. Afvallen door gezond te koken en zonder dieet, dat is de enige blijvende oplossing. Op mijn 25e verjaardag ging de knop écht om. Ik veranderde mijn manier van koken en ging anders eten. Ik viel geleidelijk 30 kilo blijvend af! Nu ben ik al ruim 12 jaar op een gezond gewicht en bruis nog steeds van de energie. Gewoon door lekker en gezond te koken met verse ingrediënten waar ik een eigen methodiek over ontwikkeld heb. Ik heb de afgelopen 10 jaar meerdere kookboeken geschreven over afvallen, waarvan er ruim een half miljoen van zijn verkocht. Al mijn ervaring heb ik in deze gloednieuwe en unieke masterclass gestopt om zoveel mogelijk mensen te gaan helpen. Dit is mijn missie. Hier word ik gelukkig van en ik weet het zeker, jij ook!

Masterclass

Na 50 lessen:


► Is je energieniveau met 70% gestegen.

► Kun je gezond en snel koken in je eigen keuken met verrassende en verse
ingrediënten.

► Heb je de juiste mindset waardoor je met gemak 10 kilo gaat verliezen.

► Maak je de lekkerste recepten waar je de rest van je leven van geniet, inclusief je gezinsleden.

► Weet je wat goed werkt om af te vallen en maak je bewuste keuzes.

Het zijn 50 lessen met 50 recepten zodat we stap voor stap van jou een keukenprins of prinses maken. Daardoor ga je vers en gezond koken in je eigen keuken. De tools, info en recepten die ik je geef daar kun je de rest van je leven toepassen. Je geeft je eigen gezondheid, maar ook dat je gezin het mooiste cadeau. Je laat vrienden die bij je komen eten versteld staan. Allemaal vrolijke koppies aan tafel. Je zit lekker in je vel omdat je van je overgewicht af bent. En je weet hoe je jezelf de rest van je leven in balans kunt houden.

Doe nu mee

Je ontvangt direct een mail met betaallink.
Zodra je de betaling hebt gedaan, voeg ik je toe aan de speciale besloten Facebook Groep.
Je kunt de lessen volgen wanneer jij dat wilt. Je kunt hier 10 weken de tijd voor nemen (ongeveer 10 a 15 minuten per dag) of uitsmeren t/m december 2018. Eenmalige kosten € 250,-

Wie ik ben?

Ik stel me graag aan je voor

Ik ben Mathijs Vrieze, geboren in 1980 en woon in een oud huis in Boskoop. Met een glimlach en vol enthousiasme leef ik een mooi leven. Ik hou van mijn partner, onze Franse Bulldog, goed eten, Bali, fitness, Brigitte Kaandorp, wellness, eigenwijs, fotografie, Harry Potter, Disney en reizen. Als tv-kok en receptenschrijver ben ik specialist op het gebied van gezond koken en afvallen. Mijn eerste kookboek verscheen in 2008. Nu heb ik 8 titels geschreven en heb ik 500.000 mensen kunnen inspireren met mijn boeken. Ik maak gezond koken leuk in mijn tv-programma’s op RTL4 en tijdens live kookshows in het land.

Nu kan ik jou online helpen, om gezond te gaan koken en af te vallen. Want ik weet hoe het is én wat er te gebeuren staat. De oplossing is simpel. Je gaat gezond koken in je eigen keuken, keuzes maken en actief aan de slag. Je gaat je lekker voelen en krijgt een gezond en fit lichaam. Gezond leven is leuk. Al mijn kennis die ik heb opgedaan als chefkok en afslankcoach heb ik erin gestopt. Van mijn Masterclass met 50 lessen en 50 recepten die ik heb gemaakt, ga je zó gelukkig worden!

Als ik zo’n masterclass 12 jaar geleden had kunnen volgen, dan had ik zonder twijfel direct JA gezegd. Toen woog ik nog 30 kilo zwaarder en wilde graag afvallen. Ik wist niet hoe ik van mijn overgewicht af kon komen. Eigenlijk had ik toen de behoefte aan een coach, een soort motivator. Het was voor mij een zwaar gevecht om af te vallen. Ik heb zelf keihard geknokt, met vallen en opstaan, maar het is me gelukt. En ik weet nu hoe ik jou kan helpen en dat afvallen op mijn manier leuk is!

Het is mijn missie om Nederland gezonder te laten koken. Omdat ik weet wat gezond koken voor een positieve invloed heeft op je leven. Dat gun ik iedereen. Ik word zó blij van de succesverhalen die ik van mensen terug krijg. Het is uniek om de dankbaarheid te ontvangen van mensen die met mijn hulp zijn afgevallen en nu een gelukkig leven hebben.

Jouw nieuwe gezonde lifestyle gaat je heel veel geluk geven en heel veel geld besparen. Ongezond leven is duur. Denk hierbij aan de zorgen en zorgkosten die je maakt. Denk nog 1x terug naar je eigen bijdrage in de zorgkosten, medicijnen, dieetproducten, snacks, tussendoortjes en vreetbuien. Hoeveel geld heb jij al uitgegeven aan je gezondheid? Bedenk eens hoeveel je de komende jaren gaat besparen.

Wat je krijgt

In 50 lessen geef ik je alle tools die gezond koken makkelijk en leuk maken.
Je krijgt alle inzichten en tips die je nodig hebt om je leefstijl voorgoed aan te passen en gezond af te vallen. De 50 lessen ontvang je via een besloten Facebook Groep. 5x per week komt er een nieuwe les vrij die je kunt lezen met recept en kookvideo. Ik neem je stap voor stap mee zodat die knop écht om gaat. Door gezond te koken in je eigen keuken ga je een gezond gewicht bereiken. Ik geef je informatie, inspiratie, recepten en kookvideo’s.

Met een les ben je ca. 10 a 15 minuten bezig en kun je lezen wanneer je dat zelf wil. Wat je geleerd hebt in de lessen kun je direct dezelfde dag nog toepassen. Je doet alles in je eigen tempo. De lessen zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft, steeds meer weet en steeds lekkerder eet. Dan is je nieuwe leefstijl geboren en wil je nooit meer anders.

Ik zal je toevoegen aan de besloten Masterclass Facebook groep. Ook kun je contact houden met mij, maar ook met anderen die deze masterclass volgen.

Het zijn 50 heerlijke praktische recepten waarvan ik durf te zeggen dat het je favorieten worden. Regelmatig heb ik er een kookvideo bij, zodat het allemaal nog makkelijker voor je is. Ik leer je écht lekker koken en daar ga je zó van genieten. Afvallen met lekkere recepten is het leukste wat er is.

Denk aan de lekkerste recepten zoals kipsaté, gehaktbal, pasta’s, wraps, pannenkoeken, soepen, sausjes, groentelasagne, tosti’s, rendang, risotto, maaltijdsalades, pizza, groente friet, toetjes en de lekkerste ontbijtjes. Aan het einde van de masterclass ontvang je van mij ook het E-kookboek zodat je alle recepten gebundeld kunt bewaren.

JA, IK DOE MEE!
(eenmalige kosten € 250,-)