Close


MASTERCLASS:
Gezond koken in
je eigen keuken

met healthy chef Mathijs Vrieze

“Mijn online masterclass bestaat uit inspirerende lessen
met bijbehorende lekkere recepten en kookvideo’s.

Ik leer je koken in je eigen keuken, om zo
je gezondheid stap voor stap te verbeteren.

– Healthy chef & tv-kok Mathijs Vrieze –

Wil jij:

Gezond afvallen?
Lekker in je vel zitten?
Heerlijk kunnen koken?
► Gezonder leven?
Meer energie en plezier hebben?

Volg mijn online Masterclass en je weet alles wat je wilt weten over lekker koken en gezonde voeding. Je krijgt meer energie en als resultaat kun je ook nog eens goed afvallen. Je beheerst fantastisch lekkere en gezonde recepten die je de rest van je leven gaat koken. In de Masterclass leer ik je hoe je lekkerder en sneller kunt koken.

Doe mee met mijn Online Masterclass die bestaat uit 30 lessen, 15 thema’s en 15 recepten met kookvideo’s. En je krijgt een eBook. Tijdens de early-bird voorverkoop betaal je slechts € 99,-. De normale prijs is € 139,- dus wees er tijdig bij. We starten voorjaar 2019 weer en gaan een hele maand aan de slag in de speciale besloten Masterclass Facebook Groep!

Hier kun je je aanmelden voor mijn smakelijke nieuwsbrief. Zodra ik de volgende Online Masterclass ga organiseren en je je in kunt schrijven, ben je als eerste op de hoogte. Je kunt mij ook een e-mail sturen, dan zet ik je op de interesse-lijst: info@mathijsvrieze.nl

Gezond koken en afvallen

Afvallen was nog nooit zo lekker, verhelderend en leuk.

Wil jij écht!?

Mijn online masterclass bestaat uit 30 inspirerende dagen met gemakkelijk te maken recepten. Ik begeleid je via de besloten Facebook groep. Stap voor stap om je kookstijl effectief aan te passen. Geen gemaar en excuses meer, we gaan écht aan de slag. Ook help ik je met inzichten, informatie en een positieve mindset. Ik ga je leren lekker en vers te koken, met als resultaat dat je gewicht verliest zonder een dieet te hoeven volgen. Daar heb je nu direct, maar ook de rest van je leven profijt van! Gedurende de Masterclass begeleid ik je persoonlijk en krijg je antwoord op je vragen. De lessen bestaan uit thema’s over voeding, een gezonde leefstijl en afvallen. De recepten zijn makkelijk te maken én ik heb bij ieder recept ook een kookvideo vol met kooktips en handige weetjes voor in de keuken.


Ik weet als kennis- en ervaringsdeskundige waar ik het over heb. Als kind had ik altijd overgewicht. Ik voelde mij daar erg ongelukkig bij en werd vaak gepest. Talloze diëten heb ik geprobeerd. Diëten werkte prima, ik viel er snel van af. Maar kwam er helaas ook net zo snel weer aan. Daar werd ik eigenlijk alleen maar ongezonder van. Afvallen door gezond te koken en zonder dieet, dat is de enige blijvende oplossing. Op mijn 25e verjaardag ging de knop écht om. Ik veranderde mijn manier van koken en ging anders eten. Ik viel geleidelijk 30 kilo blijvend af! Nu ben ik al ruim 12 jaar op een gezond gewicht en bruis nog steeds van de energie. Gewoon door lekker en gezond te koken met verse ingrediënten waar ik een eigen methodiek over ontwikkeld heb. Ik heb de afgelopen 10 jaar meerdere kookboeken geschreven over afvallen, waarvan er ruim een half miljoen van zijn verkocht. Al mijn ervaring heb ik in deze unieke masterclass gestopt om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Dit is mijn missie. Hier word ik gelukkig van en ik weet het zeker, jij ook!

Masterclass

Na 30 dagen:

► Is je energieniveau gestegen en voel je je fitter.

► Kun je gezond en snel koken in je eigen keuken met verse
ingrediënten.

► Heb je de juiste mindset en kennis in huis, waardoor je met gemak een 1 kilo overgewicht per week kunt verliezen.

► Maak je de lekkerste recepten waar je de rest van je leven van geniet, inclusief je gezinsleden.

► Weet je wat goed werkt om af te vallen en maak je bewuste keuzes binnen je gezonde leefstijl.

De Online Masterclass bestaat uit 30 dagen/lessen met 15 thema’s en 15 recepten met kookvideo’s. Zodat we stap voor stap van jou een keukenprins of prinses maken. Daardoor ga je vers en gezond koken in je eigen keuken. De tools, info en recepten die ik je geef daar kun je de rest van je leven toepassen. Je geeft je eigen gezondheid, maar ook dat je gezin het mooiste cadeau. Je laat vrienden die bij je komen eten versteld staan. Allemaal vrolijke koppies aan tafel. Je zit lekker in je vel omdat je van je overgewicht af bent. En je weet hoe je jezelf de rest van je leven in balans kunt houden.

Doe nu mee

Maak de beslissing om jezelf een gezonder leven te gunnen. Voor slechts 99 euro ga ik jou begeleiden met het behalen van je doelen. Tijdens de early-bird voorverkoop betaal je slechts 99 euro. De normale prijs is 139 euro, dus wees er tijdig bij.

Dan doe je mee in de speciale besloten Facebook Groep. We starten in het voorjaar van 2019 weer, 30 dagen lang met de lessen en recepten. Je kunt de thema’s en recepten lezen waar en wanneer jij dat wilt. Je krijgt na deze maand ook het eBook waarin alle lessen en recepten zijn gebundeld.

Hier kun je je aanmelden voor mijn smakelijke nieuwsbrief. Zodra ik de volgende Online Masterclass ga organiseren, ben je als eerste op de hoogte. Je kunt mij ook een e-mail sturen, dan zet ik je op de interesse-lijst: info@mathijsvrieze.nl

Wie ik ben?

Ik stel me graag aan je voor

Ik ben Mathijs Vrieze, geboren in 1980 en woon in een oud huis in Boskoop. Met een glimlach en vol enthousiasme leef ik een mooi leven. Ik hou van mijn partner, onze Franse Bulldog, goed eten, Bali, fitness, Brigitte Kaandorp, wellness, eigenwijs, fotografie, Harry Potter, Disney en reizen. Als tv-kok en receptenschrijver ben ik specialist op het gebied van gezond koken en afvallen. Mijn eerste kookboek verscheen in 2008. Nu heb ik 8 titels geschreven en heb ik 500.000 mensen kunnen inspireren met mijn boeken. Ik maak gezond koken leuk in mijn tv-programma’s op RTL4 en tijdens live kookshows in het land.

Nu kan ik jou online helpen, om gezond te gaan koken en af te vallen. Want ik weet hoe het is én wat er te gebeuren staat. De oplossing is simpel. Je gaat gezond koken in je eigen keuken, keuzes maken en actief aan de slag. Je gaat je lekker voelen en krijgt een gezond en fit lichaam. Gezond leven is leuk. Al mijn kennis die ik heb opgedaan als chefkok en afslankcoach heb ik in mijn nieuwe online Masterclasses gestopt. Hier ga je zó gelukkig worden!

Als ik zo’n masterclass 12 jaar geleden had kunnen volgen, dan had ik zonder twijfel direct JA gezegd. Toen woog ik nog 30 kilo zwaarder en wilde graag afvallen. Ik wist niet hoe ik van mijn overgewicht af kon komen. Eigenlijk had ik toen de behoefte aan een coach, een soort motivator. Het was voor mij een zwaar gevecht om af te vallen. Ik heb zelf keihard geknokt, met vallen en opstaan, maar het is me gelukt. En ik weet nu hoe ik jou kan helpen en dat afvallen op mijn manier leuk is!

Het is mijn missie om Nederland gezonder te laten koken. Omdat ik weet wat gezond koken voor een positieve invloed heeft op je leven. Dat gun ik iedereen. Ik word zó blij van de succesverhalen die ik van mensen terug krijg. Het is uniek om de dankbaarheid te ontvangen van mensen die met mijn hulp zijn afgevallen en nu een gelukkig leven hebben.

Jouw nieuwe gezonde lifestyle gaat je heel veel geluk geven en heel veel geld besparen. Ongezond leven is duur. Denk hierbij aan de zorgen en zorgkosten die je maakt. Denk nog 1x terug naar je eigen bijdrage in de zorgkosten, medicijnen, dieetproducten, snacks, tussendoortjes en vreetbuien. Hoeveel geld heb jij al uitgegeven aan je gezondheid? Bedenk eens hoeveel je de komende jaren gaat besparen.

Wat je krijgt

In de Masterclass geef ik je alle tools die gezond koken makkelijk en leuk maken.

De masterclass bestaat uit 30 dagen met 15 thema’s en 15 recepten met bijbehorende kookvideo’s. Ik neem je stap voor stap mee zodat die knop écht om gaat. Door gezond te koken in je eigen keuken ga je een gezond gewicht bereiken.

Je krijgt alle inzichten en tips die je nodig hebt om je leefstijl voorgoed aan te passen en gezond af te vallen. De 30 lessen en recepten van de Online Masterclass ontvang je via de besloten Facebook Groep. Hier vindt de magie plaats en kun je reageren onder de lessen en recepten. Ik zal hier dagelijks persoonlijk aanwezig zijn voor het beantwoorden van je vragen. Gedurende 30 dagen komen de lessen en recepten vrij die je kunt lezen en toepassen wanneer jij dat wil. Wat je geleerd hebt in de lessen kun je direct dezelfde dag nog toepassen. Je doet alles in je eigen tempo. De lessen zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft, steeds meer te weten komt én steeds lekkerder eet. Zo creëer je stap voor stap je nieuwe gezonde leefstijl.

Je krijgt heerlijke praktische recepten waarvan ik durf te zeggen dat het je favorieten worden. Bij elk recept zit een kookvideo met kooktips, zodat het allemaal nog makkelijker voor je is. Ik leer je écht lekker koken en daar ga je zó van genieten. Afvallen met lekkere recepten is het leukste wat er is.

Aan het einde van de masterclass ontvang je van mij ook het eBook zodat je alle 15 recepten en 15 thema’s gebundeld kunt bewaren.

JA, IK WIL MEEDOEN!

Hier kun je je aanmelden voor mijn smakelijke nieuwsbrief. Zodra ik de volgende Online Masterclass ga organiseren, ben je als eerste op de hoogte. Je kunt mij ook een e-mail sturen, dan zet ik je op de interesse-lijst: info@mathijsvrieze.nl

30 dagen programma

voor als je wil weten wat we precies gaan doen.

Gedurende de 30 dagen krijg je dagelijks een inspirerende post. De recepten heb ik allemaal voorzien van een handige korte kookvideo die het koken nog makkelijker maken. Het is een mooie mix van ontbijt, lunch, avondeten, bijgerechten en extra-tjes. Ook behandelen we diverse thema’s over een gezonde leefstijl die je helpen met je bewustzijn en met afvallen.

Week 1

maandag – Thema 1: Actieplan + eBook.
dinsdag – Recept 1: Pannenkoeken van rode biet.
woensdag – Thema 2: Weekmenu.
donderdag – Recept 2: Oranje groentesoep.
vrijdag – Thema 3: Vetten.
zaterdag – Recept 3: Langzaam gegaarde zalm.
zondag – Thema 4: Koolhydraten.

Week 2

maandag – Recept 4: Geroosterde groenten met couscous.

dinsdag – Thema 5: Eiwitten.
woensdag – Recept 5: Havermoutkoekjes met pit.

donderdag – Thema 6: Bloedsuikerspiegel.

vrijdag – Recept 6: Warm fruit met yoghurt.
zaterdag – Thema 7: Hormonen.

zondag – Recept 7: Salade met gegrilde groenten en quinoa.

Week 3

maandag – Thema 8: Water drinken.
dinsdag – Recept 8: Smeuïge risotto met bloemkool.
woensdag – Thema 9: Verzadiging.
donderdag – Recept 9: Quiche met groene asperges.
vrijdag – Thema 10: Broodproducten.
zaterdag – Recept 10: Tomaat met venkel en rauwe ham.
zondag – Thema 11: Kooktechnieken.

Week 4

maandag – Recept 11: Roerei met ham.
dinsdag – Thema 12: Snijtechnieken.
woensdag – Recept 12: Sushi bowl met groenten en zalm.
donderdag – Thema 13: Voorbereidingen.
vrijdag – Recept 13: Gebakken biefstuk met broccolirijst.
zaterdag – Thema 14: Op smaak brengen.
zondag – Recept 14: Gegratineerde groentepuree.

Week 5

maandag – Thema 15: Gerechten mooi opmaken.
dinsdag – Recept 15: Sorbetijs van appel en komkommer.
woensdag – eBook + recepten, lessen en video downloads.

Een voorbeeld

Hoe ziet een thema, een recept en een kookvideo eruit?

Dat kan ik het beste even aan je laten zien. Dit is wat je kunt verwachten. Dit is overigens niet één van de thema’s en recepten die je in de Masterclass krijgt, maar een voorproefje vooraf.