Persoonlijke coaching

Gezond & Gelukkig

ben je niet van de ene op de andere dag

Regelmatig word ik benaderd voor persoonlijke coaching. Ik kan je helpen met voeding, leefstijl en mindset. Heb je behoefte aan persoonlijke coaching en wil je jouw specifieke situatie met mij te bespreken? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Mijn specialisme is het coachen van ondernemers door middel van creatieve sessies (business & life). Ook bied ik speciale trajecten aan voor ondernemers met drie maanden 1-op-1 begeleiding.

Coaching

Persoonlijke
video-coaching

Je kunt je motivatie voor een privé video-coaching indienen. Verwoord in een korte e-mail (maximaal 300 woorden) wat er speelt en waar ik je mee kan helpen. Maandelijks heb ik slechts enkele plekken beschikbaar. In overleg maken we een video belafspraak.

De kosten voor een video-coaching van 1 uur bedragen € 250,- incl. btw. Als ik in Nederland ben, behoort een afspraak voor een wandeling in de natuur tot de mogelijkheden.

Coaching

ondernemers coaching 1-op-1

Ik doe nog maar zelden 1-op-1 coaching sessies omdat mijn beschikbare tijd beperkt is. Maar voor gedreven ondernemers maak ik graag tijd. Een business- en life sessie duurt ongeveer 2,5 uur. Waar kan ik je mee helpen? Wat verwacht je van mij? Bij interesse kun je je motivatie indienen door een korte e-mail (maximaal 400 woorden) te sturen naar coaching@mathijsvrieze.nl.

De kosten voor een sessie bedragen € 950,- excl. btw.

Een drie maanden 1-op-1 traject behoort tot de mogelijkheden.

Coaching

Healthy Week Bali

Je kunt ook een week langskomen op Bali tijdens de Healthy Week die ik daar organiseer. Hier werken we in een kleine groep een week lang samen aan je voeding, leefstijl en mindset. Ook hier is ruimte voor een 1-op-1 coaching.

Zie voor meer informatie www.healthyweekbali.nl