Recepten

Koken

is spelen met smaken

Graag deel ik gezonde verrassende recepten die gemakkelijk te maken zijn. De kunst van koken is het werken met goede en verse ingrediënten. Veel mensen denken dat ongezond eten goedkoper is, maar dat is een excuus en pure lariekoek. Gezond koken hoeft echt niet duur te zijn. Het draait om ervaring en creativiteit en dat is precies wat ik je kan bijbrengen.

Gezond & lekker

Gezond eten vind ik belangrijk, maar de smaak van een gerecht speelt altijd de hoofdrol. Gezond koken zorgt op de langere termijn voor feest in de keuken én aan tafel. Het is het voedsel waar je je lichaam mee voedt waar je uiteindelijk gezond en gelukkig van wordt. Door gezond te koken, maak je het verschil.

Mijn recepten

Veel van mijn recepten vind je gratis via mijn Facebookpagina, mijn digitale nieuwsbrief en via mijn platform www.alledagenvers.nl. Wil je de volgende stap maken, dan kun je een van mijn e-books downloaden. Ook staan er in mijn Gezond Magazine altijd 10 nieuwe recepten.

Je kunt ook meedoen aan een van de online programma’s die ik geef. Tijdens deze cursussen leer ik je hoe je makkelijker, sneller en lekkerder kunt koken met behulp van recepten en kookvideo’s.

Nieuwsbrief

Hier kun je je eenvoudig aanmelden voor mijn gratis smakelijke nieuwsbrief. Ik zal je niet te vaak een bericht sturen, verwacht gemiddeld eens per maand een mail van mij. Als ik iets nieuws te vertellen heb, een lekker recept met je wil delen of er een leuke actie is zal ik je mailen.

Meld je aan!