Samenwerkingen

Samen

maakt sterk!

Wat ik dagelijks doe, dat doe ik met passie en plezier. Het is uniek om te mogen doen wat ik graag wil doen. Ook heb ik al vroeg in mijn leven besloten ondernemer te worden, zodat ik de vrijheid heb om dingen te doen die bij mij passen. Ik sta altijd open voor samenwerkingen met bedrijven. Ik ben erg kritisch als het om samenwerkingen gaat. Ik heb in de loop der tijd een reputatie opgebouwd waardoor ik zorgvuldig kies.

Discovered

Omdat ik dol ben op verse groenten en fruit werk ik er veel mee. Discovered is gespecialiseerd in exotische soorten zoals flespompoen, zoete aardappelen, mango en granaatappel. Ook mijn favoriet, de avocado, heb ik altijd van Discovered. Ik maak maandelijks nieuwe inspirerende recepten voor hun website.

www.discovered.nl

Looye tomaten

Ik werk graag met ingrediënten van hoge kwaliteit vol smaak. De tomaten van Looye zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze tomatenteler heeft zich gespecialiseerd in het telen van de lekkerste tomaten. Onder de labels Joyn en Honingtomaten (tomaten en cherrytomaten) presenteren ze hun smaakbommetjes aan de consument. Ik schrijf maandelijks recepten voor hun site en nieuwsbrief.

 

www.looye.nl

Voormalige samenwerkingen

Met vele producten en merken heb ik de afgelopen 11 jaar mogen samenwerken. Sommige waren eenmalig zoals bijvoorbeeld op events, het geven van een kookworkshop of het ontwikkelen van een recept. Een greep uit de langdurige samenwerkingen: Tefal Actifry, De Zwaluwhoeve, de Blije Boon, Noord Hollandse Goudse kaas en Tante Door kip.

Lijkt het je interessant om met mij samen te werken?

Stuur dan een email naar samenwerken@mathijsvrieze.nl met de ideeën die je hebt.