TV-KOK

RTL4


Van Slager tot Chef

De slagers die meedoen aan dit programma willen ervaren hoe het is om meer te denken als chef. Ik heb in iedere aflevering een opdracht en culinaire uitdaging voor de kandidaten in petto. Diegene die de opdrachten het best heeft voltooid, wint de aflevering.

RTL4


Puur Smaak

In dit biologische programma was ik zowel de kok als de presentator. Met kandidaten ging ik het land in om ze te laten zien hoe ons eten groeit en bloeit. Uiteindelijk kookten we samen met de verzamelde ingrediënten een lekker vers en gezond gerecht.

RTL4


Eten & Daten

Van dit programma was ik zowel de kok als de interviewer. Ik ging in iedere aflevering op bezoek bij een kandidaat die tijdens het diner een aantal dates op bezoek kreeg. Voor iedere gang moest hij/zij een van de dates naar huis sturen.RTL4


4Me

In dit lifestyle programma was ik de vaste kok en verzorgde de culinaire uitstapjes in de uitzendingen. Ik ben door Nederland gereisd op zoek naar streekgerechten en seizoensproducten. Telkens maakte ik op een andere bijzondere plek een lekker en gezond gerecht klaar.

Telekids

Totally Fit Kidz

In dit programma ging ik samen met presentatrice Ingrid Jansen het land in om basisschoolkinderen en hun ouders op een speelse wijze bewust te maken van gezonde voeding en beweging. We bezochten briefschrijvers om samen leuke, gezonde traktaties en verrassingsontbijtjes te maken. Geen basisschool in Nederland was veilig voor de lunchtrommelinspectie in “Pimp My Lunchbox”.

Nickelodeon

Cool Factor

In Cool Factor werden kids fysiek én culinair uitgedaagd en haalden alleen kids met een gezond portie lef en doorzettingsvermogen de eindstreep!

Ik liet ze bovendien zien dat gerechten die misselijkmakend klinken, in praktijk zelfs lekker kunnen zijn en weerzin vooral tussen de oren zit. Denk hierbij aan gerechten met insecten en orgaanvlees.

SBS6

100%NL tv

Karin Bloemen presenteerde dit gezellige lifestyle programma. Veel grote artiesten maar ook acteurs, sporters, politici en filmsterren kwamen naar de studio. Ik parkeerde in iedere aflevering mijn mobiele keuken in de studio en maakte een snelle gezonde maaltijd klaar voor Karin en onze gasten.

Libelle TV


Voor Libelle TV heb ik een serie kookvideo’s opgenomen. De gerechten die ik in deze filmpjes kook, zijn helemaal waar ik voor sta: vers, gemakkelijk, lekker én ze staan snel op tafel. Herkenbare gerechten met een verrassende twist. Als je de video’s bekijkt dan zie je ook de kooktips die ik geef en die je zelf kunt toepassen in je eigen keuken.

Gastoptredens

De afgelopen 10 jaar heb ik in vele programma’s een rol vervuld. Soms als vast onderdeel, of soms als gast. Het leuke hiervan is dat het mij culinair altijd uitdaagt en prikkelt om binnen het thema of onderwerp met iets goeds te komen. Ik was o.a. te zien in RTL Vandaag, Koffietijd, EditieNL, Shownieuws, NTR academie, Nederland in Beweging, Trips & Travel, RTL Boulevard, Helder, Eigen Huis en Tuin, Yacht Vision, BZT Show, De Dokters, Tijd voor MAX.