Wat ik doe

Mijn missie

anderen inspireren en helpen

Ik ben een man met een missie en voel de noodzaak anderen te helpen met een gezond en gelukkig leven. Doordat ik ruim 15 jaar bezig ben met gezondheid en geluk, kan ik mijzelf op dit vlak een (ervarings)expert noemen. Natuurlijk is het van grote waarde dat ik jarenlang mijn eigen bagage heb mogen tillen. Mijn jeugd was onzeker en ik was vaak eenzaam. Ik ontwikkelde overgewicht, was ongelukkig en kreeg uiteindelijk een burn-out. Ik leefde niet het leven dat ik wilde. Het klinkt misschien vreemd, maar juist die ellende heeft mij veel moois gebracht. Het is mij gelukt om gezond en gelukkig te worden. Door goed voor mijzelf te zorgen ben ik ook een betere ondernemer geworden. Ook jij kunt dat. Ik geef je het recept, het nodige handvat, ik zal je inspireren en bijstaan, maar… je zal uiteindelijk zelf in actie moeten komen.

Online coaching

Leefstijlcoach

Doordat ik vooral online coach, ben ik in staat veel mensen te helpen. Daarnaast geeft mij dit ook de vrijheid die mij als mens zo gelukkig maakt. De afgelopen jaren heb ik verschillende online programma’s gemaakt. Door de online cursussen te volgen, ontwikkel je jezelf stap voor stap.

 

Je kunt nu direct starten met een van de online cursussen die ik heb samengesteld waarbij je voor een voordelig tarief kunt instappen. Ook begeleid ik ondernemers met 1-op-1 coaching sessies.

Receptenschrijver

Lekker & Gezond

Mijn carrière begon als kok waarna ik uiteindelijk tv-kok en kookboekenschrijver werd. Gezonde, gemakkelijke en inspirerende recepten blijven onderdeel van wat ik nu als coach doe. Door jezelf te voeden met vers en gezond eten ben je goed voor jezelf aan het zorgen. En het smaakt ook nog eens superlekker. De liefde en energie die je zelf in je eten stopt, maakt je uiteindelijk gezond en gelukkig.

Enkele recepten die ik maak publiceer ik gratis via mijn nieuwsbrief en social media. Zodra je de volgende stap wilt maken kun je jezelf echt verwennen met mijn online cursussen met vele gezonde toprecepten met bijbehorende kookinstructie-video’s. Ook schrijf ik recepten in opdracht voor bedrijven.

Inspirerend spreker

Transformatie

Tijdens events spreek ik in theatercolleges over gezondheid en geluk. Het zijn talks van ongeveer een half uur waarin ik uitleg dat je met kleine veranderingen een groot verschil kunt maken. Ook organiseer ik Healthy Days waarbij we in kleine groepen op een mooie plek in Nederland een dag lang aan de slag gaan met je persoonlijke leefstijlplan. Daarnaast geef ik ook live kookshows in kooktheaters (zoals o.a. op de Nationale Gezondheidsbeurs). De ultieme transformatie kun je maken tijdens de Healthy Week die we op Bali organiseren. Je ervaart een week lang mijn intensieve begeleiding op het gebied van voeding, koken, leefstijl en mindset. In alle gevallen maak je tijd voor jezelf om, met mij aan je zijde, de nieuwe jij te worden.