CHEFKOK AAN HUIS
Mallorca

Ik vind het fijn om lekker voor mensen te koken

Wanneer je gasten over de vloer hebt, wil je niet altijd zelf uren in de keuken staan zodat je gezellig samen kunt zijn met je gezelschap. In zo’n geval kun je mij vragen om als privé chef bij jullie thuis langs te komen om jullie culinair te verrassen. Het leven op Mallorca is bijzonder, elke dag. Het is mijn doel je te ont-zorgen zodat je fijn met je gezelschap onbezorgd kunt genieten van onvergetelijk lekker eten. Dat maakt speciale momenten extra bijzonder.


Als chefkok heb ik een rijke schat aan ervaring. Zo heb ik gewerkt in verschillende goede restaurants en diverse kookboeken geschreven. Tevens was ik in Nederland tv-kok bij o.a. RTL4. Ook heb ik bij vele bekende en onbekende mensen thuis onvergetelijke privé diners verzorgt. Nu ik op Mallorca verblijf, vind ik het leuk om af en toe voor voor mensen te koken. (Lees verder onder de foto’s)

Als geen ander, kan ik mij voorstellen dat je niet zomaar een vreemde kok in huis uitnodigt. Je bent tenslotte in (intiem) gezelschap en je zoekt dan wel iemand die de flow goed aanvoelt en zich daarin makkelijk kan aanpassen. Ik werk heel intuïtief en kan op de juiste momenten zichtbaar of onzichtbaar zijn. De gerechten en foto’s op deze pagina heb ik zelf gemaakt en geven een idee van wat je ongeveer kunt verwachten. Een lichte maaltijd, salade, soep, vegetarisch, vis, vlees, gevogelte, dessert… alles is mogelijk!

Mijn specialiteit is: vers! Mijn kracht zit in het combineren van de rijke smaken uit de Mediterrane en Aziatische keuken. Ook vind ik het leuk om mensen te verrassen met mooie smaken, structuren en kleuren. Je kunt voor het menu kiezen uit mijn persoonlijke favorieten. Maar je kunt ook jouw persoonlijke wensen bij mij neerleggen, dan kom ik met een voorstel op maat. 

Het belangrijkst vind ik dat jij en je gasten een fijne middag of avond hebben. Ik ben flexibel en kom mijn afspraken na. Zelf heb ik een finca nabij Santa Maria del Cami/Alaró en kan mij over heel Mallorca verplaatsen. De boodschappen haal ik in huis en de voorbereidingen doe ik voor een deel in mijn eigen keuken. Ik werk met alleen met verse, de beste en lekkerste ingrediënten. Prijsindicatie: vanaf €500 exclusief de inkoop van de ingrediënten. Ik ben beschikbaar voor zowel privé diners als retreats.