Coachen
van ondernemers

Groeien als ondernemer? Ik kan jou helpen!

Coachen van ondernemers is wat ik het liefst doe en waar ik voldoening uit haal. Een creatieve mindset gaat bij jou zorgen voor helderheid en groei op zakelijk én persoonlijk vlak. Als coach help ik je door intuïtief met je te sparren, goede vragen te stellen en je inzichten te geven. Samen pakken we jouw levensthema’s aan. 

Groeien! We zetten je leven op z’n kop, om vervolgens weer stevig op de grond te kunnen staan. Met als doel om jouw droomleven tot werkelijkheid te maken. Ik help jou als ondernemerscoach om helderheid en duidelijkheid te krijgen en belangrijke keuzes te maken. Zodat je weer verliefd kunt zijn op je eigen leven. Na persoonlijke balans is er weer ruimte voor zakelijk succes. Als coach, creatieveling, marketeer en tekstschrijver zit ik nooit stil en zal op het juiste moment zeker mijn ingevingen met je delen. Ik ben dankbaar dat ik mag ervaren hoe ondernemers hun maximale potentieel gaan benutten en weer kunnen genieten van het leven.

Het juiste doen &
het onjuiste laten

Mijn ervaring is: dat als je je lekkerder wil voelen, dat je dan beter mag luisteren naar je gevoel. Je bent het resultaat van wat je herhaaldelijk doet en laat. Samen met mij werk je stap voor stap aan je groei en conditionering. Door je te verdiepen in levenskunst, ontdek je de kunst van jouw magische leven. Dat is wat coaching zo boeiend maakt. Er is namelijk altijd ruimte voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dat begint met het juiste te doen en het onjuiste te laten. Skip the bullshit.

Groeien ondernemer

Wat wil jij aan jezelf
als persoon veranderen?

→   Een betere versie van jezelf worden
→   In een gezonder lichaam leven
→   Meer energie en plezier hebben
→   Genieten van meer rust
→   Vaker een voldaan gevoel hebben

Welke zakelijke resultaten
wil je behalen?

→   Een succesvol bedrijf hebben
→   Verhoogde creativiteit en productiviteit
→   Beter en duidelijker communiceren
→   Nieuwe inzichten en ideeën krijgen 
→   Je winst verhogen

Je groei gerichte mindset als geheime wapen

Jouw mindset bepaalt hoe je denkt en wat je doet. Vanaf het moment dat je met mij als jouw creatieve mindset coach voor ondernemers werkt, zal niets meer hetzelfde zijn. Je zal groeien en je leven zal veranderen. Je creëert het mooiste cadeau voor jezelf: een gelukkig leven. Hierdoor zal het niveau van je communicatie, relaties en business stijgen naar een ander level. Het is de enige juiste keuze. Door aan jezelf te werken ga je steeds meer het leven van je dromen leven. Jouw dagelijks leven en alles wat je onderneemt gaat hierdoor steeds betekenisvoller worden. Je zal meer energie hebben, geluksmomenten ervaren en dankbaarheid voelen voor elke nieuwe dag. Uiteindelijk is er weer ruimte voor creativiteit.

Overnight success?

Kun je van de ene op de andere dag volledig je mindset veranderen? Nee. Ik ben een positieve, optimistische maar wel realistische coach. Wanneer je elke dag een stap in de goede richting zet, kom je steeds dichter bij je doel. We leven in een tijd waarin iedereen graag de behaalde resultaten (online en offline) deelt, maar de route naar het succes krijg je vaak niet te zien. De hobbelige weg naar succes is er wél en dat is waar het echt om draait. Sterker nog, pas ná de tegenslag ben je klaar voor succes! Daar ligt je goud en de mooiste inzichten voor persoonlijke ontwikkeling verborgen.

Ja, ik wil je nieuwsbrief!

Coachen van ondernemers doe ik op verschillende manieren. Mijn nieuwsbrief is de eerste stap en die is gratis. Ik zal je ongeveer één keer per week een inspirerende e-mail sturen. Na aanmelding ontvang je tevens direct mijn eBook + checklist voor ondernemers cadeau.

columns ondernemers coach groeien