mindsetcoach ondernemers Checklist Gratis

De mindsetcoach ondernemers Checklist kun je gratis downloaden. Het Check-up & Wake-up your Mindset eBook is speciaal voor ondernemers die een gezond, gelukkig en succesvol leven willen leven. Inclusief checklist, inspiratie en uitdagingen die je aanzetten tot verandering. Het lezen/invullen kost je maar 15 minuten. De uitkomst geeft jou een helder inzicht over hoe je leven er nu uit ziet en wat er mag veranderen. Je hoeft alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen, dan verschijnt het eBook met de checklist direct in je mailbox!

Wil je aansluitend met mij kennismaken?

Ben jij op zoek naar een mindsetcoach voor ondernemers die 1-op-1 werkt? Stuur mij je ingevulde checklist via de e-mail terug. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende (gratis) kennismaking. Als er een wederzijdse match is, kunnen we direct een eerste video coachcall sessie inplannen.

mindsetcoach voor ondernemers

Je ontvangt het eBook “Check-up & Wake-up your Mindset” voor ondernemers 
direct gratis in je mailbox. Dit is de eerste stap!

Mindsetcoach ondernemers

Mindsetcoach: Gezond > Gelukkig > Succesvol

Door te werken aan je creatieve mindset ga je lekkerder in je vel zitten. Een gezonder en gelukkiger leven leven, met meer voldoening én zakelijk succes. Het klinkt als een droomleven, en dat is het ook. Als jij dit wil, dán kan ik jou als mindsetcoach daarbij helpen!

– Het leven van je dromen leven
– Jezelf (kunnen) zijn
– Meer rust in je hoofd
– Kwaliteit ipv kwantiteit
– Een helder doel voor ogen

Ik help je te vlammen,
zonder jezelf op te branden!

Voel jij de urgentie om dingen anders aan te pakken? Een andere mindset, keuzes en acties zorgen voor andere resultaten. Samen kom je verder en dan is 1+1 ineens 3.  Als ondernemerscoach luister ik naar je, praten we met elkaar en gaan we dieper in op jouw levensthema’s. Hierdoor krijg je de inzichten die je verder helpen waardoor je écht aan de slag gaat.

Je mag de regie weer in eigen handen nemen en je eigen leven op de eerste plaats zetten. Jouw mindset, gezondheid, leefstijl en creativiteit zijn tenslotte de belangrijkste vier pilaren van je succesvolle business. Het is tijd om weer verliefd te worden op je eigen leven. 

mathijsvrieze ondernemerscoach hoofdpagina4
Ik heb bij Mathijs het Gezondernemer traject doorlopen (en heb me al opgegeven voor het vervolg!) Toen ik begon wist ik eigenlijk niet eens precies wat ik nou wel of niet wilde met mijn bedrijf. Maar Mathijs is een ster in de juiste vragen stellen en zorgen dat die grijze massa daarboven gaat werken.Gaandeweg werd mijn richting duidelijk en werd ook duidelijk wat ik zeker niet wilde doen. Dat is misschien wel net zo belangrijk!Afgezien van het zakelijke gedeelte is het gewoon heel erg prettig werken met Mathijs. Ben je op zoek naar een coach om jezelf en je bedrijf onder de loep te nemen dan kan ik Mathijs alleen maar van harte aanbevelen! Topper!
Simone van den Berg
Simone van den Berg
Mathijs is een bruisende energieke coach die onophoudelijk denkt in mogelijkheden! Praktisch , empatisch en gefocust op dankbaarheid
Jan Andreae
Jan Andreae
Ik ben erg tevreden over het GezOndernemer traject dat ik bij Mathijs gevolgd heb.Naast dat Mathijs heeft geholpen om meer omzet met mijn onderneming te maken, heb ik persoonlijk meer energie en kan ik weer creatief bezig zijn met mijn onderneming.Het is fijn dat Mathijs erg flexibel is en het traject aanpaste aan mijn wensen.Ik zal nog regelmatig een call met Mathijs inplannen om nieuwe doelen te stellen en gebruikt te maken van zijn kennis en creativiteit.Iedere ondernemer zou ik een traject met Mathijs aanbevelen: je bedrijf en jijzelf worden er gezonder van.
Frans van Ledden
Frans van Ledden
Mathijs is een fijn mens. Hij is integer maar staat wel open voor een ander. Hij kan heel goed luisteren, spreekt in een begrijpelijke taal, oordeelt niet en is altijd duidelijk en begripvol naar een ander. Ik voel me bij hem heel erg op mijn gemak, belangrijke factoren voor een fijn gesprek. Je voelt je ten alle tijde welkom bij Mathijs.
Karin Peeters
Karin Peeters
Al bij de kennismaking voelde ik mij op mijn gemak bij Mathijs. Hij nam de tijd om samen te onderzoeken welke hulpvraag er nu echt bij mij speelde. Daarbij werd ik uitgedaagd, geënthousiasmeerd en flink aan het denken gezet. Mathijs zijn begeleidingsstijl is professioneel met een gezonde dosis humor en de inzet van diverse instrumenten/technieken. Nu, enkele weken later, denk ik nog terug aan de sessies en de doorwerking hiervan. Het is altijd spannend om gecoacht te worden, ik ben blij dat Mathijs mij heeft begeleid. Zeker deze aanbeveling waard.
marco woud
marco woud
Na al jaren veel uit de boeken van Mathijs te hebben gekookt en vele favorieten daaruit te hebben, besloot ik deel te nemen aan een workshop-/inspiratiedag over gezond leven, wouw, wat was dat gaaf en wat was de lunch amazing!!! Een half jaar later bezocht ik met mijn zus het pop-up restaurant van Mathijs en die avond staat in mijn geheugen gegrift, nog nooit had ik zo ontzettend lekker gegeten!! Mathijs staat voor een hoge kwaliteit, professionaliteit, vriendelijkheid, vrolijkheid en vele goede tips. Onlangs volgde ik bij Mathijs een video-coaching en ook daar kwam ik weer helemaal blij vandaan en vol zin om aan de slag te gaan. Met haalbare tips, doelen, focuspunten en niet alleen voor alles wat je wilt doen/bereiken, maar ook enorm op ontspanning en jezelf geven wat je nodig hebt, dat nam een last van mijn schouders. Mathijs denkt met je mee en samen kom je zo tot inzichten en manieren om daar te komen waar jij wilt zijn. Een enorme aanrader als coach!
Marieke Meliesie
Marieke Meliesie
Mathijs is een hele fijne gesprekspartner. Hij stelt je meteen op je gemak, oordeelt niet en geeft waardevolle adviezen. Voor herhaling vatbaar!
Heleen Hoekstra
Heleen Hoekstra
Mathijs Vrieze heeft mij inmiddels al veel inzichten gegeven om mijn leven weer op de rit te krijgen. Uiteindelijk moet je wel zelf de stappen zetten om je zelfbeeld de positieve kant op te draaien, en Mathijs begeleidt je hier goed in. Hij luistert aandachtig, laat je uitpraten, en geeft dan zijn advies in de weg die je kan volgen om je eigen leven te leven.Ik check ook elke keer zijn quotes op facebook, hier haal ik veel tips vandaan.Deze coach kan ik iedereen aanbevelen. Mindset, voeding&Leefstijl is een combinatie die veel voor je kan betekenen!
Liesbeth Hoekstra
Liesbeth Hoekstra
In het leven ontmoeten we talloze/diverse mensen.Sommige lopen een stuk mee om vervolgens een ander pad te kiezen, sommige blijven al dan niet op de achtergrond met je meelopen.Zoals met veel dingen in het leven, gebeurt alles met een reden en, ontmoet je op het juiste moment de juiste mensen.Zo ontmoette ik inmiddels alweer enige tijd geleden Mathijs Vrieze. Een warme en enthousiaste persoonlijkheid die het beste in de mens naar boven haalt, ofwel jou laat vlammen!Onlangs had ik een heel mooie, fijne en ontzettende leuke coach video call met Mathijs met wie ik heb kunnen sparren over mijn doelen en waarbij dmv nieuwe inzichten nog meer puntjes op de ”i “ heb kunnen zetten.Wil jij ook vlammen?Dan kan ik je een video call met Mathijs van harte aanbevelen.
Lisette vB
Lisette vB
js_loader