private chef
mallorca

Privé kok voor een diner op locatie of event

Sinds een paar jaar woon en werk ik op het zonovergoten mooie Mallorca. Je kunt mij als privé chefkok inhuren om heerlijk voor jou en je gasten een luxe uitgebreid diner te koken. In je eigen finca of gehuurde vakantievilla op Mallorca. Zo hoef je zelf niks te regelen en kun je onbezorgd genieten met je gezelschap. Heb je iets te vieren? Een familie vakantie, vrienden reünie, vrijgezellenfeest, huwelijk, of een retreat? Ik verzorg graag met liefde jouw lunch/diner op locatie en kook de lekkerste gerechten vol smaak en kleur op basis van verse lokale ingrediënten.

Als gediplomeerd chefkok heb ik in de afgelopen 25 jaar een rijke schat aan ervaring opgedaan. Zo heb ik gewerkt in verschillende goede restaurants, diverse kookboeken geschreven en was ik tv-kok bij o.a. RTL4. In Nederland en op Mallorca heb ik bij bekende en onbekende mensen al vele onvergetelijke privé diners mogen verzorgen. Graag kook en serveer ik de lekkerste gerechten in een intieme setting waarover nog lang wordt nagesproken. Je kunt mij je stressloze diner wel toevertrouwen.

geroosterdebieten met sinaasappel en feta scaled
courgette curcuma soep scaled
MV Recept4 vietnamese springrolls
P1011303 scaled
WIJN Garnalen in citroenboter en tagliatelle staand scaled

private chef mallorca

Ik werk uitsluitend met de beste verse ingrediënten en kook heel intuïtief. Tevens pas ik mij gemakkelijk aan aan de sfeer van het gezelschap. Indien gewenst geef ik bij elke gang gezellig een korte toelichting aan tafel. Maar ik kan ook geruisloos aanwezig zijn.

Een gezellig diner
Belangrijk vind ik dat jij en je gasten een onbezorgde fijne middag of avond beleven. Als private chef Mallorca ben ik flexibel en kom ik mijn afspraken na. Zelf heb ik een finca nabij Santa Maria del Cami/Alaró en kan mij gemakkelijk over heel Mallorca verplaatsen. Ik weet inmiddels de beste adressen voor de lekkerste ingrediënten te vinden. Want kwaliteit staat bij mij voorop. Alle ingrediënten haal ik vers in huis en de voorbereidingen doe ik voor het overgrote deel in mijn eigen keuken. Van mij heb je geen last. Ongeveer 1,5 uur voor aanvang van het diner ben ik aanwezig in jouw villa/finca voor de laatste voorbereidingen en het decoreren van de tafel. 


Menu private chef mallorca
Ik kan uiteenlopende gerechten koken passend bij elke gelegenheid. In overleg is alles is mogelijk al heb ik natuurlijk mijn eigen stijl/signatuur die heel anders is dan de locale koks hier op het eiland! Lekker vers en niet ’te zwaar’ koken is mijn specialiteit! Mijn kracht zit in het combineren van de rijke smaken uit de Mediterrane en Aziatische keuken. Ik kook en serveer graag gerechten die verrassend en vol van smaak zijn. Vaak vind ik het leuk om verschillende stijlen te combineren in een reis rond de wereld. Denk aan de Indonesische, Thaise, Mediterrane en Libanese keuken.

Samen bepalen wij het menu wat past bij de gelegenheid en het seizoen. Vaak pluk ik ook wat groenten, fruit, kruiden en/of eetbare bloemen uit mijn eigen moestuin. Dat maakt het extra bijzonder want een jouw eigen private chef mallorca aan huis is een unieke beleving.

Maatwerk diners
Het verzorgen van een bijpassend wijnarrangement en het organiseren van servies is optioneel ook mogelijk. Voor speciale wensen, een bruiloft/huwelijk of een retreat zal ik een offerte op maat maken. Ook bestaat de mogelijkheid om één gerecht van het menu in kookworkshop-vorm te bereiden voorafgaand aan het diner. Bijna alles is mogelijk omdat koken mijn passie is!

Kijk voor werkwijze, meer informatie en tarieven op mijn private chef mallorca site: www.mathijskookt.nl

P1190510 scaled
Gebraden rosbief met krokante notenkorst en wijnsaus staand scaled
Boeuf Bourguignon1 scaled
Vijgen crumble met pecannoten 2 scaled
P1190309
private chef mallorca
private chef mallorca
private chef mallorca
GrownxMathijs 118
private chef mallorca