Mindset coaching
voor ondernemers

Mindset coaching: geen "one-size-fits-all"

Ondernemers hebben veel met elkaar gemeen en ik kom tijdens coaching sessies vaak soortgelijke problemen tegen. Echter, elk mens verdient een persoonlijk mindset coaching traject op maat. Daarom heb ik geen one-size-fits-all oplossing. Ik deel geen paracetamolletjes uit. Respect voor alle online programma’s en coaches die dat wel beloven, maar ik geloof daar niet in. Ik coach ondernemers uitsluitend 1-op-1. Omdat ik uit ervaring weet dat dat het meest effectief is. Je krijgt van mij de volledige onverdeelde aandacht. Wanneer je het gevoel hebt dat ik de juiste coach voor jou zou kunnen zijn, kun je mij benaderen. 

1. Gratis e-book 
De eerste stap die je kunt zetten is het gratis downloaden van mijn eBook met checklist. Dit is een waardevol document en geeft je inzichten en opdrachten om over na te denken. Als je mij je ingevulde checklist mailt, zal ik inhoudelijk reageren en kunnen we vrijblijvend telefonisch kennismaken.

2. Coaching sessie
Je kunt een coaching sessie inplannen. Door middel van videobellen kunnen we effectief de tijd benutten. Het coaching gesprek zelf duurt 60 á 90 minuten. Na de sessie houden we contact, geef ik opdrachten of werk ik bepaalde creatieve dingen voor je uit. Als uitwisseling vraag ik €295 excl. btw per keer.

3. Coaching traject
Vaak geeft een eerste sessie veel inzichten. Als dit smaakt naar méér, kijken we samen op welke basis we het best een coachingtraject kunnen afspreken welke past bij jouw situatie. Denk hierbij aan een aantal wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse sessies. Ik zie regelmatig collega’s meer dan 7K vragen voor een traject, maar bij mij betaal je gewoon de sessies die je nodig hebt.

4. Retreat op Mallorca 
Ook bestaat de mogelijkheid om op Mallorca langs te komen voor een 5-daagse retreat waarbij je een week kunt overnachten in onze magische yurt. Deze week staat jouw leven en bedrijf centraal en gaan we volle kracht werken aan alle facetten die nodig zijn. Je hebt dan even de volledige focus en rust. De tarieven voor zo’n privé retreat zijn €2995. Stuur mij een bericht via WhatsApp voor meer informatie.

We gaan aan de bak

Mindset coaching. Ik kan je helpen om je mindset en leefstijl te veranderen zodat je leven gevuld raakt met meer energie, plezier, voldoening en zingeving. Als wij gaan samenwerken, dan gaan we er ook echt samen aan werken. We maken een nieuw fundament voor de rest van je leven. Dat kan soms best spannend zijn. Vallen en opstaan hoort erbij, hierin zit je persoonlijke groei verborgen. Zodra je nieuwe inzichten gaat toepassen in je leven, gaat de magie plaatsvinden. Zelf geloof ik niet in snel en makkelijk. Als het even ongemakkelijk is, ben ik er om je te begeleiden. Want je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen uit te zoeken.

Wat kies jij?

Elke keuze die je maakt, bepaalt de smaak van jouw leven. Ik vind het belangrijk dat je vaker “ja” zegt tegen de dingen die jij belangrijk vindt. Daarbij hoort ook dat je vaker “nee” gaat zeggen. Je zal dingen moeten loslaten voordat je iets vast kunt pakken. Kiezen is verliezen. Dit maakt dat de meeste mensen niet durven kiezen en veel keuzes voor zich uit schuiven.

mindset coaching

Mindset coaching, Je krijgt een cadeau van mij

De aftrap. Om erachter te komen waar je nu staat heb ik een eBook met checklist voor je gemaakt. Deze is gratis. Het lezen en beantwoorden van de vragen kost je maar 15 minuten. De uitkomst levert je veel op, want het geeft jou een helder inzicht over hoe je leven er nu uit ziet en wat er mag veranderen. Het enige dat ik voor dit waardevolle eBook vraag is jouw persoonlijke mailadres. Via de mail ga ik je inspireren middels mijn nieuwsbrieven en je achter je broek aan zitten. Dat is wat ik doe. En ben je mij zat, dan meld je je af voor mijn mailinglijst. Want alleen wanneer er een klik is, kan ik je goed coachen en kan de magie van een samenwerking ontstaan.

Wil je met mij samenwerken?

 

Laat hieronder je naam en mailadres achter en ontvang het eBook. Beantwoord de vragen. Stuur mij je ingevulde eBook via de e-mail terug. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Als er een wederzijdse match is, doe ik je een aanbod coaching en kunnen we direct een eerste video coachcall sessie inplannen.

mindset coaching
Ja, ik wil aan de slag!


Je ontvangt mijn eBook voor ondernemers 


direct gratis in je mailbox.

Checklist-3D