Voor
Consumenten

Waar ik voor sta &
waar ik voor op sta

Iedereen wil een gelukkig en gezond leven, toch? We willen graag energiek zijn en lekker in ons vel zitten. Waarom is dat voor velen dan toch zo lastig te realiseren? Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer in gezondheidsland. Er is een groot gebrek aan helderheid, inzicht, rust en balans. Alles begint bij het begrijpen en toepassen van deze 5 stappen.

Stap 1: Goed voor jezelf zorgen​
Er wordt een hoop geroepen en geschreven over wat goed en gezond zou zijn. Is dat ook goed voor jou? Het beste is om te luisteren naar je eigen lichaam en daarop te vertrouwen. Gun jezelf af en toe een update voor je body en je mind.

Stap 2: Balans in je leefstijl​
Er is een groot verschil tussen je lichaam uitdagen en uitputten. Dagelijkse beweging is gezond. Het gaat om balans. Soms even op je pauzeknop drukken voor een moment voor jezelf. Inspanning, ontspanning en slaap is een magische drie-eenheid.

Stap 3: Gezond en vers koken/eten
Bewust eten is essentieel voor je lichaam en geest. Als je met plezier met verse ingrediënten gaat koken, heb je de tools in handen om succesvol af te vallen en gezond door het leven te gaan. Hierin mag je keuzes maken die passen bij jouw doel.

Stap 4: Een positieve mindset
Veel mensen maken zich zorgen over de toekomst of blijven zich opwinden over wat in het verleden is gebeurd. Dingen accepteren geeft veel rust en leert je dankbaar te zijn voor alle dingen die je in je leven hebt. Leer kijken met een frisse blik. 

Stap 5: Heldere keuzes maken​
Door vaker bewuste keuzes te maken leef je meer je eigen leven. Leef niet langer het leven dat andere mensen willen dat je leeft. Hoe blij ben je met je werk, huis, relatie, vrienden en familie?  Soms is kiezen verliezen, maar niet kiezen is jezelf verliezen.


Ik kan je helpen, lees hieronder verder…

Online coaching

Voeding, leefstijl & mindset

Doordat ik vooral online coach, ben ik in staat veel consumenten te helpen. Ik kan ook jou helpen! De afgelopen jaren heb ik verschillende online programma’s gemaakt op het gebied van voeding, leefstijl en mindset. Door de online cursussen te volgen, ontwikkel je jezelf stap voor stap. 

Je kunt nu direct starten met een van de online cursussen die ik heb samengesteld waarbij je voor een voordelig tarief kunt meedoen. Check deze pagina: online programma’s

Recepten

Lekker & gezond koken

Gezonde, gemakkelijke en inspirerende recepten zijn en blijven onderdeel van wat ik als coach aanbiedt. 

Ik heb diverse kookboeken en recepten ebooks gemaakt om je te helpen, die zijn beschikbaar in mijn webshop. Je kunt ook aan de slag met een van mijn online cursussen ‘gezond koken’ met handige kookinstructie-video’s.

Workshops

Shows, presentaties & reizen

Tijdens events spreek ik in theatercolleges over gezondheid en geluk, waarin ik uitleg dat je met kleine veranderingen een groot verschil kunt maken. Daarnaast geef ik ook soms nog live kookshows in kooktheaters (bijv. Gezondheidsbeurs).

De ultieme transformatie kun je maken tijdens een retreat die ik binnenkort (halverwege 2022) wil gaan organiseren op Mallorca. Je ervaart een week lang mijn intensieve begeleiding. Vanzelfsprekend gaan we samen koken en mooie avonturen beleven. Interesse? Stuur mij een bericht via de contact pagina.

Koken & spelen met smaken

Graag help ik je met gezonde verrassende recepten die gemakkelijk te maken zijn. De kunst van koken is het werken met goede en verse ingrediënten. En je moet weten hoe je het makkelijk, lekker en snel kunt bereiden. Veel mensen denken dat ongezond eten goedkoper is, maar dat is een excuus en pure lariekoek. Het draait om ervaring en creativiteit. Dit is precies wat ik je kan leren.

Gezond eten vind ik belangrijk, maar de smaak van een gerecht speelt altijd de hoofdrol. Gezond koken zorgt op de langere termijn voor feest in de keuken én aan tafel. Het is het voedsel waar je je lichaam mee voedt en waar je uiteindelijk gezond en gelukkig van wordt. Door gezond te koken, maak je het verschil. Voor de rest van je leven.

Koop in mijn webshop een ebook of online cursus

Samenwerking
Discovered

Omdat ik dol ben op verse groenten en fruit werk ik er veel mee. Discovered is gespecialiseerd in exotische soorten zoals flespompoen, zoete aardappelen, mango en granaatappel. Ook mijn favoriet, de avocado, heb ik altijd van Discovered. Ik maak maandelijks nieuwe inspirerende recepten voor hun website. www.discovered.nl

Samenwerking
Looye tomaten

Ik werk graag met ingrediënten van hoge kwaliteit vol smaak. De tomaten van Looye zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze tomatenteler heeft zich gespecialiseerd in het telen van de lekkerste tomaten. Onder de labels Joyn en Honingtomaten (tomaten en cherrytomaten) presenteren ze hun smaakbommetjes aan de consument. Ik schrijf maandelijks recepten voor hun site en nieuwsbrief.www.looye.nl

Verdere samenwerkingen

Met vele producten en bedrijven heb ik de afgelopen 14 jaar mogen samenwerken. Sommige waren eenmalig zoals bijvoorbeeld op events, het geven van een kookworkshop of het ontwikkelen van een recept. Een greep uit de langdurige samenwerkingen: Tefal Actifry, Telegraaf VROUW, Dagblad Metro, De Zwaluwhoeve, GezondNU, de Blije Boon, Sanoma, Noord Hollandse Goudse kaas, Mathijs Maaltijdbox en Tante Door kip.