emigreren
Mallorca
inspiratiesessie

Emigreren Mallorca
Wil je jouw ideeën met mij bespreken?

Wanneer je de droom hebt om naar Mallorca te verhuizen dan wil je je graag zo goed mogelijk voorbereiden. Soms mis je de juiste informatie, inspiratie of inzichten. Dit snap ik uit eigen ervaring maar al te goed. Wij zijn 3 jaar geleden naar Mallorca vertrokken. Zelf had ik het geluk dat ik bevriend ben met een aantal mensen hier op het eiland. Veel mensen hebben dit niet en gaan dan online op zoek.

De afgelopen jaren heb ik veel verzoeken ontvangen van mensen die hun verhaal even met mij willen delen en informatie willen inwinnen. Ik begrijp dit heel goed. Sinds publicaties in verschillende tastbare en online magazines ontvang ik bijna dagelijks verzoeken. Het zit in mijn karakter om mensen op weg te helpen. Echter door de vele verzoeken kan ik niet niet langer meer doen onder het genot van een drankje. Het mooiste is: ik ben ondernemerscoach van beroep. Emigreren naar Mallorca is ook een pittige onderneming!

Emigreren Mallorca

Daarom kan ik jou helpen. Met een live sessie hier op Mallorca bij mij in de rustgevende tuin. Of via een online videocall. Je kunt dit zien als een inspiratiesessie. Mijn ervaring is enorm, maar ik ben wel eerlijk: ik weet niet alles. Zo ben ik geen jurist, aannemer of makelaar. Je kunt je grote of kleine dromen en ideeën met mij bespreken. Ik kan je helpen met inzichten en informatie die je niet zomaar op elke hoek van de straat kan krijgen. Door met mij een sessie in te plannen vergaar je informatie die je absoluut verder op weg gaat helpen. Creatief of praktisch, zakelijk of privé. Ik stel de juiste vragen en kom vaak met fantastische ideeën. Voor een sessie vraag ik €295 excl. btw en zal ongeveer anderhalf uur duren. Je kunt hier zelf een coaching sessie inplannen

emigreren Mallorca