Close


LIVE EVENT:
Je bent wat je eet!

door healthy chef & tv-kok Mathijs Vrieze

“De meeste mensen met overgewicht dénken dat ze gezond eten”

Wil jij:

► Gezonder koken en afvallen?
► Lekkerder in je vel zitten?
► Meer energie en plezier hebben?

Kom dan naar mijn Live Event op zondagmiddag 11 november. Ik leer je alles wat je wilt weten over gezonde voeding, afvallen en lekker koken. In deze live workshop deel ik mijn ervaringen, mijn kennis en strategie over gezond koken en afvallen. Het is een lezing en ik zal ook veel vragen stellen. We gaan het hebben over voeding, beweging, ontspanning en mindset. Alle elementen die nodig zijn om lekker in je vel te zitten.

ALL-IN prijs p.p. € 69,-

Dit kun je verwachten

Een unieke middag vol kennis, inzichten en inspiratie

Ben jij je bewust van wat je dagelijks eet? Al dat eten doet iets met jou.
Kook jij vers in je eigen keuken en zorg je daarmee goed voor jezelf?


Tijdens dit live event geef ik je belangrijke tips en de nieuwste inzichten over gezonde voeding. En vooral geef ik je energie en inspiratie om lekkerder te koken. We gaan het hebben over eten en jouw beleving daarbij, gezonde keuzes maken en hoe je van je overgewicht afkomt. Als je gezonder gaat eten, dan word je gezonder en ga je je lekkerder voelen.

PROGRAMMA:

12.30 uur: Inloop en ontvangst
 met koffie en thee.
13.00 uur: Workshop deel 1 – 
Gezondheid: voeding, beweging en mindset.

14.45 uur: Pauze met koffie, thee, vers fruit en smaakwaters.
15.15 uur: Workshop deel 2 – Gezond koken: lef, beleving en lifestyle.
17.00 uur: Einde workshop.


Als je deelneemt aan mijn live event, weet ik zeker dat je een flinke dosis energie en motivatie mee naar huis neemt. Je gaat oude en verkeerde eetgewoontes afleren en jezelf goed voeden door gezond te koken. Je gaat je leven meer smaak geven door bewuster en gezonder te koken. Hiervan ga je de vruchten plukken, de rest van je leven. Je gaat een hoger energieniveau krijgen, je zal fitter worden en lekkerder in je vel zitten. Daar wordt ieder mens gelukkiger van.

Praktische info

Locatie: Green Village, Blokhoeve 7 in Nieuwegein.
Van 12.30 tot 17.00 uur. € 69,- per ticket.

Tijdens deze workshop vertel ik je mijn ervaringen en verhalen. Over gezond koken en lekker afvallen. Ooit was ik zelf 30 kilo zwaarder dan nu. Ook geef ik je inzichten over gezonde voeding en wat voeding met je lichaam doet. We gaan het hebben over afvallen op een gezonde manier. Met de tips die ik je deze dag geef kun je zelf thuis aan de slag om je gezonde leefstijl vorm te geven. Je krijgt een werkboek tijdens de workshop waar je aantekeningen in kunt maken en vragen kunt beantwoorden. Dit waardevolle werkboek neem je mee naar huis.

“Wist je dat gezonde voeding het beste medicijn ter voorkoming van overgewicht, depressie en burn-out is?
Bewustwording hiervan opent je ogen voorgoed.”


Je hebt na deze middag een ijzersterke motivatie om gezonder te leven omdat je dat nodig hebt voor een leuk, gezellig en fijn leven. Tot slot neem je een hoop inzichten, heerlijke receptideeën en handige kooktips mee naar huis. Tussen de twee workshop-sessies in, hebben we met elkaar een gezellige pauze met koffie, thee, vers fruit en smaakwaters. Dit wordt een unieke healthy chef day. Een dag om nooit te vergeten! Ben jij erbij?

“Een gezond en gelukkig leven komt je niet zomaar aanwaaien.
Als je het écht wil, dan zal je er echt iets voor moeten doen en laten.”Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Als je erbij wil zijn bestel je ticket(s) dan nu direct. Wil je iemand meenemen of ken je iemand die dit ook heel waardevol zou vinden? Je kunt de tickets per stuk aanschaffen. De prijs is 69 euro inclusief werkboek en alle drankjes gedurende het event. Je kunt het formulier invullen met je naam en mailadres om je aan te melden. Je ontvangt dan een e-mail met betaallink.


Kom je met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook komt er een tram vanaf station Utrecht vlak langs de locatie. Op de site www.green-village.nl staat meer info over de bereikbaarheid.


Een ticket kost € 69,-