Voor
Ondernemers

Ik help ondernemers om zakelijk te vlammen zonder zichzelf op te branden.

Coaching voor een gezonde balans tussen lifestyle, business & spirit.
Ik kan je coachen richting een gezonder leven met een overvloed aan geluk en succes. We kunnen samen werken aan belangrijke facetten zodat niet alleen je business in vuur en vlam staat, maar jij ook. Ik kan je helpen om je leven te veranderen zodat je meer energie, plezier en voldoening gaat ervaren. Lees verder welke 3 routes je met mij kunt bewandelen. Ik kan je helpen met de checklist, het veranderboek en een persoonlijk traject.

1. Gratis checklist

Hoe gezond leef jij als ondernemer?

Deze vragenlijst is een handige manier om inzicht te krijgen in de mate waarin jij goed voor jezelf en je onderneming zorgt.
Je schept hiermee helderheid voor jezelf op het gebied van gezondheid, geluk en succes. Wanneer dit helder is, kun je gerichter actie gaan ondernemen. Het invullen kost je slechts tien minuten en verhoogt je bewustwording op het gebied van jouw leven. Zet deze eerste stap naar een gezonde ondernemer. Klik hier om de checklist voor €0,- te downloaden.

2. Veranderboek

14 gewoontes om 15% gezonder te worden

Dit praktische doe-het-zelf veranderboek voor ondernemers die zichzelf willen verbeteren. In 14 stappen werk je – in je eigen tempo – dagelijks aan één gezonde gewoonte. Nieuwe routines zullen oude ongezonde gewoontes gaan vervangen. Door te beginnen met mijn eerste 14 basics voor een gezonder en gelukkiger leven, ga je je een stuk lekkerder voelen. Hierdoor krijg je meer ruimte en energie voor kwaliteit én creativiteit. Wanneer je alle gewoontes hebt geïmplementeerd, plannen we een “Lifestyle check-up & wake-up call” videocoaching sessie. Klik hier om het veranderboek (incl coaching sessie) voor slechts €67,- direct te downloaden. 

3. Persoonlijk traject

Het 1-op-1 GezOndernemer Avontuur

De reis naar jouw geheimrecept voor een gezond lichaam, creatieve mindset en zakelijk succes. Samen werken we 3 maanden aan jouw life, business & spirit. Tijdens dit 100% persoonlijke traject behandelen we alle thema’s die voor jou belangrijk zijn voor een gelukkig leven en een succesvolle business. Je krijgt van mij in 13 weken alle benodigde ingrediënten om je mindset en leven te veranderen. We plannen o.a. een wekelijkse coachcall en via de app kun je mij dagelijks contacten. We werken gedurende deze reis intensief samen om jouw dromen en doelen te bereiken. Stuur mij bij interesse een e-mail met je vragen, uitdagingen, dromen en/of doelen.

Mijn filosofie is:
Het juiste doen & het onjuiste laten

Omdat je business je passie is, ben je bereid om daar veel voor te doen maar ook te laten. Als je wil werken aan een gezond bedrijf, dan begint dat met een gezond lijf. En een gezond lijf begint met een gezonde geest. Daarom dien je jezelf te trainen in het maken van de juiste keuzes. Je zou dit een maximale minimalistische creatieve mindset kunnen noemen. Ik geloof dat als jij goed leert voelen en jij jezelf goed gaat voeden, je in staat bent om de juiste keuzes te maken. En dat betekent het juiste doen, en het onjuiste laten. Zodat je kunt vlammen in je business omdat je persoonlijke brandstof altijd voorradig is. In mijn visie zijn de volgende 3 uitgangspunten belangrijk zodat je het verschil kunt maken.

Punt 1: Voelen & Weerstand

“Als je je lekkerder wil voelen, dan mag je beter luisteren naar je gevoel”
Het eerste uitgangspunt is dat ik je wil leren om beter te voelen en te proeven. Vooral buiten de keuken. Ik verzeker je, dat deze vaardigheid ook bij jou in de smaak zal gaan vallen. Vanzelfsprekend komt bij verandering enige weerstand om de hoek kijken. Het bekende duiveltje op je schouder. Waarom kiezen zovelen van ons voor verdoven in plaats van voelen? Veranderingen buiten je comfortzone is als het maken van een nieuw recept. Een goede kok proeft regelmatig tijdens het koken. Zodat hij ervaart wat lekker is en waar op dat moment behoefte aan is. Deze kunst kun je ook in je dagelijks leven toepassen.

Punt 2: Doen & Laten

“Je bent het resultaat, van wat je herhaaldelijk doet en laat.”
Het tweede uitgangspunt is dat ik je wil leren makkelijker los te laten. Want als je iets nieuws wil vastpakken, dan laat je als vanzelf datgene los wat overbodig is. Daarmee valt er een last van je af. Je zult ontdekken dat dit niet eens zo lastig blijkt te zijn. Wat ben je bereid te doen en laten voor het leven dat je eigenlijk zou willen leven? Gezond en gelukkig leven is laten wat er niet toe doet, en doen wat je niet kunt laten. Leer de verleiding in te ruilen voor het verlangen. Het is tevens een kwestie van minder piekeren waardoor je minder stressvol door het leven zal gaan. De kunst is om te ontdekken wat de dingen zijn die er voor jou écht toe doen. We verzamelen de juiste ingrediënten voor jouw geheimrecept.

Punt 3: Genieten & Balans

“Ga vaker het juiste kiezen, zodat je jezelf niet gaat verliezen.”
Het derde uitgangspunt is dat ik je wil leren om meer plezier te ervaren, zonder uit het oog te verliezen dat een gezond en gelukkig leven over balans gaat. Als je zowel je successen als je falen accepteert, dan kun je daar volledig van genieten op een gezonde manier. Maar, waar ligt de scheidslijn tussen genieten en jezelf verliezen? Er is een groot verschil tussen even los gaan, of jezelf volledig te buiten gaan. Het gaat om het herhaaldelijk toepassen van je opgedane kennis in het dagelijks leven. De kunst is om te gaan leven volgens je eigen levenskracht.

Gezond & Gelukkig leven
is gelukkig heel gezond!

Wat maakt mij anders dan alle andere coaches op het gebied van gezondheid, mindset en succes?
Het is mijn missie om andere ondernemers te helpen met hun groei op het gebied van life, business en spirit. Ruim 20 jaar lang heb ik mij verdiept in voeding, leefstijl en mindset en hoe dit kan bijdragen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes. Als ervaren ondernemer begrijp ik  dondersgoed hoe het leven werkt. Doordat ik zelf de reis heb gemaakt, en mij hierin heb gespecialiseerd, ben ik in staat jou te coachen. Dit doe ik op een unieke manier en ik spreek mijn eigen taal.

Een korte terugblik
Toen ik twintig was, begon ik met mijn eerste onderneming. Ik runde een creatief reclamebureau. Tegelijkertijd verhuurde ik mijzelf als chefkok. Deze combinatie werkte goed en nog steeds bedenk ik concepten en strategieën voor ondernemers. 14 jaar geleden richtte ik een uitgeverij op en bracht ik mijn eerste kookboek uit. Ik ontwikkelde recepturen voor diverse media en bedrijven. Middels diverse challenges en online programma’s leerde ik online lanceren. Ik vier dit jaar mijn 20 jaar ondernemerschap en heb in de loop der jaren uiteenlopende successen behaald. Mijn creativiteit is grenzeloos en ik denk altijd in mogelijkheden. Zo verkocht ik een half miljoen boeken over een gezonde leefstijl. Ook presenteerde ik verschillende kookprogramma’s op tv (o.a. RTL4 en NPO). Jarenlang begaf ik mij in de media waar ik vele publicaties realiseerde. Tevens heb ik diverse succesvolle samenwerkingen opgebouwd. Ik sprak in volle zalen en gaf spetterende live kookshows in theaters. Online begeleidde ik meer dan 25.000 mensen met mijn cursussen. Uit eigen ervaring weet ik wat gezonde voeding en positieve mindset voor je kan betekenen. Met mijn ervaring, inzichten en creativiteit help ik je graag. 

Behaal indrukwekkende resultaten:

→ De beste versie van jezelf worden
→ In een gezonder lichaam leven
→ Meer energie en plezier ervaren
→ Creëer heldere gedachten
→ Geniet van meer rust
→ Verhoog je creativiteit

→ Ontwikkel een betere communicatie
→ Krijg nieuwe zakelijke inzichten
→ Vier meer succes in je business
→ Verhoog je winst

Zet nu direct de eerste stap en begin met het invullen van de gratis checklist
Groet, Mathijs Vrieze #GezOndernemer

Food for thought:

Blog 1: De 3 grootste valkuilen waar ondernemers vaak in vallen
Veel ondernemers staan te balanceren op de rand van het vuur en raken ongemerkt opgebrand. Terwijl ondernemers met een gezonde leefstijl veel beter in staat zijn om succesvol te vlammen. De laatste jaren deed ik onderzoek naar de valkuilen waar ondernemers vaak mee te maken hebben. Valkuilen worden – door meer helderheid in je leven – minder diep, én je ziet ze van verre aankomen.
Klik hier om naar deze blog te gaan.

Blog 2: Waarom veel ondernemers ongezond en ongelukkig zijn
Ben jij ondanks je zakelijk succes, niet echt gezond en gelukkig? Waarschijnlijk haperen er dan zaken in je leven die aandacht verdienen. Meestal lopen dingen niet helemaal lekker op persoonlijk vlak. Denk aan weinig rust, onvrede in je hoofd en miscommunicatie op relationeel vlak. Vaak zijn daarbij ook lichamelijke ongemakken aan de orde van de dag.
Klik hier om naar deze blog te gaan.

Blog 3: Het voordeel van veel ongemakken in je leven en je bedrijf
Wanneer je leeft, komen er dagelijks ongemakken, problemen en uitdagingen op je pad. Ongemakken zorgen voor een dosis stress. Zeker wanneer je ondernemer bent en gepassioneerd werkt aan je business. De meeste mensen negeren de stress die veroorzaakt wordt door ongemakken. Of willen het wegstoppen. Maar juist door het weg te stoppen kan het je flink gaan opbreken.

Klik hier om naar deze blog te gaan.