Testimonials

janny van der heijden

Janny van der Heijden

“Mathijs kookt zoals hij leeft: vanuit zijn hart. Puur, vers en inspirerend. No nonsense en met respect voor product en omgeving. Zijn stijl en uitleg zorgen ervoor dat je direct de keuken in wil om aan de slag te gaan.”

michael review

Michael Pilarczyk

“Een gepassioneerd en positief mens met een voorliefde voor gezond en lekker eten. In de afgelopen jaren heb ik een prachtige ontwikkeling gezien bij Mathijs. Hij leeft zijn dromen en maakt dromen ook waar. Zijn kennis over gezond lekker eten weet hij zeer helder en enthousiast over te brengen. Hij heeft niet voor niets zoveel kookboeken verkocht. Een mooi voorbeeld van practice what you preach.”

karin bloemen

Karin Bloemen

cabaretière en presentatrice

“Met Mathijs praten over eten is al feest, maar als hij gaat koken is het helemáal groot feest! Het is altijd gezond en lekker. Hij geeft je het gevoel dat je het zelf ook zó kunt. Maar hij blijft de meester hoor! Ik heb met hem gewerkt tijdens een tv-programma en dat was dankzij zijn enthousiasme en kookkunst een hele fijne tijd.”

Ralph Moorman review

Ralph Moorman

“Als ik aan Mathijs denk, dan denk ik aan vrolijkheid. Hij kan als geen ander overbrengen dat in pannen roeren ontzettend leuk kan zijn. Dat zijn recepten makkelijker en sneller klaar zijn dan je verwacht. En dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Ik ben fan!”

marieke

Marieke 't Hart

hoofdredactrice Telegraaf VROUW

“Het is fantastisch om met Mathijs samen te werken. Dankzij zijn enorme inzet en enthousiasme hebben meer dan 13.500 lezeressen in 2019 meegedaan aan de VROUW Challenge. Hij weet ontzettend veel over gezond eten en koken en met behulp van zijn lekkere recepten en kookvideo’s zet hij mensen aan om hun eetgewoonten blijvend te veranderen. Heel inspirerend!”

vivian

Vivian Reijs

“Mathijs is naast een geweldige kok ook een van de meest sympathieke mensen uit het vak. Het is een feestje om met hem te werken. Een tijdje geleden hadden we opnamen voor mijn platform Vivonline en toen hadden we beiden een chocoladesnor en een big smile.”