Testimonials

Mooie reviews

met trots plaats ik ze op mijn website

De afgelopen 10 jaar heb ik met veel mensen samengewerkt. Wat deze bekende mensen over mij zeggen, maakt mij dankbaar. Natuurlijk wil ik graag deze complimenten met jullie delen zodat je een indruk krijgt van wie ik ben en wat ik doe. Ook kun je zelf een review schrijven op mijn Facebook-pagina.

Janny van der Heijden

“Mathijs kookt zoals hij leeft: vanuit zijn hart. Puur, vers en inspirerend. No nonsense en met respect voor product en omgeving. Zijn stijl en uitleg zorgen ervoor dat je direct de keuken in wil om aan de slag te gaan.”

Michael Pilarczyk

“Een gepassioneerd en positief mens met een voorliefde voor gezond en lekker eten. Topchef! Dat is Mathijs. In de afgelopen jaren heb ik een prachtige ontwikkeling gezien bij Mathijs. Hij leeft zijn dromen en maakt dromen ook waar. Zijn kennis over gezond lekker eten weet hij zeer helder en enthousiast over te brengen. Hij heeft niet voor niets zoveel kookboeken verkocht. Een mooi voorbeeld van practice what you preach.”

Karin Bloemen

cabaretière en presentatrice

“Met Mathijs praten over eten is al feest, maar als hij gaat koken is het helemáal groot feest! Het is altijd gezond en lekker. Hij geeft je het gevoel dat je het zelf ook zó kunt. Maar hij blijft de meester hoor! Ik heb met hem gewerkt tijdens een tv-programma en dat was dankzij zijn enthousiasme en kookkunst een hele fijne tijd.”

Ralph Moorman

“Als ik aan Mathijs denk, dan denk ik aan vrolijkheid. Hij kan als geen ander overbrengen dat in pannen roeren ontzettend leuk kan zijn. Dat zijn recepten makkelijker en sneller klaar zijn dan je verwacht. En dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Ik ben fan!”

Marieke 't Hart

hoofdredactrice Telegraaf VROUW

“Het is fantastisch om met Mathijs samen te werken. Dankzij zijn enorme inzet en enthousiasme hebben meer dan 13.500 lezeressen in 2019 meegedaan aan de VROUW Challenge. Hij weet ontzettend veel over gezond eten en koken en met behulp van zijn lekkere recepten en kookvideo’s zet hij mensen aan om hun eetgewoonten blijvend te veranderen. Heel inspirerend!”

Vivian Reijs

“Mathijs is naast een geweldige kok ook een van de meest sympathieke mensen uit het vak. Het is een feestje om met hem te werken. Een tijdje geleden hadden we opnamen voor mijn platform Vivonline en toen hadden we beiden een chocoladesnor en een big smile.”

Jonathan Klaassen

“Als ik aan Mathijs denk dan zijn er drie termen die naar boven komen: vrolijkheid, passie en gezond eten. Voor mij de perfecte mix van ingrediënten waardoor ik zijn werk ongelooflijk waardeer. Hij brengt op zijn unieke wijze gezond eten en koken aan de man en dat kan ik als online diëtist & voedingscoach natuurlijk erg waarderen. Een talent wat ik waardeer en waar ik bewondering voor heb.”

Lienke de Jong

“Ik ben totaal geen keukenprinses maar door Mathijs zijn enthousiasme en alle heerlijke recepten ben ik toch steeds vaker in de keuken te vinden. Ik word super enthousiast van zijn passie en verhalen en wilde niets liever dan zijn recepten maken. Makkelijk om als niet-keukenprinses je toch een ster te voelen in de keuken. Alles dankzij Mathijs!”

Annemarie van Huet

organisatie Gezondheidsbeurs

“Al jaren is Mathijs de chef van ons grote kooktheater. Hij geeft dagelijks verschillende kookshows en weet de aanwezige mensen te inspireren met zijn enthousiasme, kooktips en gezonde recepten. We krijgen altijd ontzettend veel positieve reacties van onze bezoekers op Mathijs zijn shows! En, nog het allerbelangrijkste: Mathijs is een ontzettend lief en fijn iemand om mee samen te werken!”

Colette Beyne

culinair expert bij o.a. Margriet

“Ik ken weinig mensen die zó enthousiast en inspirerend zijn als Mathijs. Hij denkt in uitdagingen en met zijn originele recepten betovert hij iedereen! Makkelijk te bereiden met gewone ingrediënten, altijd een feestje van kleuren en smaken en ook nog eens gezond. Allemaal onderbouwd en gebaseerd op Mathijs’ eigen ervaringen.”

Carolien van de Kamp

“Mathijs zijn online kookprogramma’s zijn een feestje voor elke keuken. Of meer voor degene die in de keuken staat natuurlijk. Mijn hele gezin heeft veel inspiratie uit zijn makkelijk te bereiden en gezonde recepten gehaald. Dat Mathijs het aanlevert in prachtige kookvideo’s die je smaakpapillen gelijk activeren is een extra bonus, die je direct een glimlach op je gezicht doen toveren!”